ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

bestekzakjes bedrukken

Kwaliteit bestekzakjes – FSC.

De kwaliteit van de bedrukte bestekzakjes is FSC, wat staat voor Forest Stewardship Council of Council for Good Forest Management. Als producten een FSC-keurmerk dragen, betekent dit dat het product moet voldoen aan de hoogste sociale, ecologische en economische eisen. Om een ​​FSC-keurmerk te krijgen, moet aan strenge eisen worden voldaan. Verschillende vereisten om het FSC-keurmerk te ontvangen:

 

Bossen met een hoge natuurwaarde en bedreigde bosgebieden mogen niet worden aangetast.

Ook is het niet toegestaan ​​om langs waterwegen/steile hellingen te kappen.

Nadat de bomen zijn gekapt, moet het bos de kans krijgen zich te herstellen, er mag niet meer hout verdwijnen dan er weer kan groeien.

Het FSC-keurmerk wordt niet alleen gebruikt op massief hout, maar op alle producten waarin houtvezels zijn verwerkt. Bestekzakjes zitten er ook bij omdat daar van nature papierkrullen in zitten. De controle op dit alles wordt uitgevoerd door onafhankelijke certificeringsorganisaties.

 

Het verkrijgen van hout uit duurzaam beheerde bossen is een natuurlijke oplossing voor het probleem van de vernietiging van ecosystemen en de opwarming van de aarde door non-stop consumptie. Helaas is het aanbod van langzaam groeiend, duurzaam en gecertificeerd hardhout beperkt.

 

Soorten servetten.

Bij de verschillend bedrukte bestekzakjes hoort ook een servet. Deze servetten zijn volledig aan te passen aan de bedrukking op het bestekzakjes. Het is natuurlijk extra leuk om een ​​kleur te kiezen die perfect past bij de print op de bestekzakjes. Het is zelfs mogelijk om het servet te bedrukken! Er zijn 19 kleuren om uit te kiezen voor de servetten. Zo kan er een goed geheel van gemaakt worden. Dat is toch een stuk fijner dan een effen wit servet? Het enige nadeel van de papieren servetten van 123bedruktebestekzakjes is dat ze niet biologisch geproduceerd zijn. Bij de bestekzakjes kan dat wel, bij de servetten helaas (nog) niet. In het assortiment van 123bedruktebestekzakjes zijn diverse servetten verkrijgbaar.

 

https://www.123bedruktebestekzakjes.nl/