ABJ Fotografie
Image default
Fotografie

Bruidsfotografie

Na weken, of misschien wel maanden, van voorbereiding is het zover: de grote dag. Jullie gaan trouwen. Alles is tot in de puntjes verzorgd en vandaag staan jij en je partner in het middelpunt van de belangstelling. Jullie hoeven je vandaag nergens druk over te maken. Je hoeft alleen maar te genieten.

Momenten vastleggen

Als het goed is, zul je nog ook nog lang nagenieten van deze mooie dag. Dat kan in gedachten, maar je kunt alle mooie momenten ook vast laten leggen door een bruidsfotograaf. Het moment waarop jullie elkaar voor het eerst in jullie mooie outfit zien, het ja-woord, het aansnijden van de taart, de dans tussen vader en dochter. Genoeg momenten die je vast kunt laten leggen, zodat je er zelfs jaren later nog eens naar terug kunt kijken.

Wensen en afspraken

Een bruidsfotograaf is gespecialiseerd in bruiloften en weet hoe hij zo goed mogelijk in jullie eisen en wensen tegemoet moet komen. Hij blijft zoveel mogelijk op de achtergrond, omdat jullie die dag alle aandacht verdienen.

Het is uiteraard mogelijk om voorafgaand aan de grote dag afspraken te maken met de bruidsfotograaf. Misschien zijn er momenten waarop jullie willen dat er juist wel of geen foto’s gemaakt worden. Of misschien willen jullie geen typisch romantisch plaatje, maar hebben jullie al een duidelijk beeld van hoe de foto’s er uit moeten komen te zien. Alles is mogelijk wanneer je ervoor kiest een bruidsfotograaf in te huren.

Na afloop van de bruiloft krijgen jullie alle tijd om samen met de bruidsfotograaf de mooiste foto’s uit te kiezen. Uiteraard is er de mogelijkheid om een mooi album samen te stellen. Of dit een digitaal album wordt of een op papier, dat is geheel aan jullie. De bruidsfotograaf zal jullie informeren, voorbeelden laten zien en bovendien met jullie meedenken om tot een resultaat te komen dat bij jullie en jullie bruiloft past.

http://www.bruidsfotograaf-utrecht.com