ABJ Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Deze specialist helpt u aan de juiste tipi via verhuur

Wilt u binnenkort een evenement met tenten organiseren, zoals een camping festival? Dan moet u natuurlijk een grote voorraad aan tenten voorzien. Heeft u al eens gezocht naar een specialist in de verhuur van verschillende soorten tenten, waaronder een tipi? Zo’n specialist in Nordictents.eu. Ze hebben een webshop met een ruim assortiment aan tenten. Ontdek welke tenten u kunt huren voor uw evenement.

Een ruim assortiment

Wilt u verschillende groottes van groepen ontvangen op uw evenement? Dan moet u natuurlijk ook verschillende formaten van tenten voorzien. Deze specialist in verhuur heeft een tipi in tal van maten. Zo hebben ze onder meer de Olivin 2 Light. Dit model is erg compact en is voor een a twee personen. Bent u geïnteresseerd in Safir? Ze hebben modellen voor vijf, zeven, negen en zelfs vijftien personen! Het juiste formaat zit er dus ongetwijfeld tussen, of u nu op zoek bent naar een tent om in te kamperen of een reusachtige tent voor een leuk bedrijfsfeest of ander evenement. Naast tenten bieden ze accessoires aan. Ze hebben grondzeilen, luifels, hangmatten, slaapzakken, lampen enzovoort. Hun service stopt hier echter niet. Tenten moeten namelijk ook opgesteld en afgebroken worden, en dat kan in sommige gevallen een heel karwei zijn. Indien u ervoor kiest om een tent te huren via Nordictents.eu, komen zij met plezier uw tent opstellen én afbreken in Nederland, indien gewenst. Kortom: bij deze specialist in verhuur van tenten zoals een tipi, komt u niets tekort.

Vraag om advies en bestel de perfecte tent

Wilt u zelf gaan kamperen en zoekt u naar een geschikte tent van hoogwaardige kwaliteit? Of zoekt u naar een enorme tent voor een bedrijfsfeest in Nederland? Geef uw noden en wensen door aan deze specialisten in tentverhuur en zij komen met de perfecte tent op de proppen. Deze bestelt u gemakkelijk via hun webshop en wordt indien gewenst door hen geplaatst en afgebroken.

https://nordictents.eu/