ABJ Fotografie
Image default
Muziek

Een djembé workshop voor jong en oud

Ben je op zoek naar een leuke muzikale activiteit? Dan is een djembé workshop altijd een goede keuze. Bij een organisatie als Dununba ben je hiervoor aan het juiste adres. Zij verzorgen workshops voor zowel jong als oud. Tijdens een djembé workshop leer je meer over de achtergrond van deze prachtige Zuid-Afrikaanse trommel. Bovendien ontdek je hoe je erop kunt spelen en maak je samen met jouw gezelschap een prachtig muziekstuk. Het is hierbij ook mogelijk om meerdere Afrikaanse instrumenten te gebruiken. Denk bijvoorbeeld ook aan shakers, bellen en bastrommels. Voor je het weet ben je met jouw gezelschap veranderd in een swingende Afrikaanse percussieband!

Een djembé workshop op locatie naar keuze

Een groot voordeel van de organisatie Dununba is dat ze uiterst flexibel zijn. Ze beschikken zelf over diverse locaties verspreid door heel het land. Wil je graag een djembé workshop volgen in Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort of Tilburg? Dit is geen probleem. In deze steden, maar uiteraard ook in andere steden, zijn ze welbekend op diverse plekken. Wil je liever dat de muzikanten van Dununba naar jou toe komen? Bijvoorbeeld op een basisschool of in een bedrijfspand? Ook dat is geen enkel probleem. Een workshop van Dununba kan overal en met iedereen plaatsvinden!

Meer informatie over de workshops

Een djembé workshop duurt ongeveer een tot anderhalf uur en is al mogelijk vanaf een groep van vijf personen. Heb je juist een grote groep waarmee je deze workshop wilt volgen? Dununba begeleidt groepen tot wel 250 personen, dus dat is ook gewoon mogelijk. Door samen te werken komen jullie in een ritme, waardoor jullie je verbonden voelen met elkaar. Bovendien geeft het veel energie wanneer het lukt om een mooi muziekstuk te spelen. Heb je interesse in een djembé workshop van Dununba? Dan wil je vast meer informatie ontvangen over deze leuke en gezellige activiteit. Ga naar de website en ontdek de mogelijkheden.

https://dununba.nl/