ABJ Fotografie
Image default
Foto

Een fotohokje op je bruiloft?

Een bruiloft is een erg belangrijke dag en wordt ook wel gezien als de mooiste dag van je leven. Het is dan ook belangrijk dat dit op een zo goed mogelijke manier wordt vast gelegd. Veel bruidsparen kiezen er dan ook voor om een professionele fotograaf in te huren. Maar hoe kun je nou eigenlijk het beste deze belangrijke dag vastleggen?

Een fotograaf
Een fotograaf zal voornamelijk aanwezig zijn bij de belangrijkste momenten. Hierbij kun je denken aan het ophalen van de bruid, het ja-woord, de bruidsreportage en het aansnijden van de taart. Veel bruidsparen kiezen er voor om ’s avonds een feest voor de gasten te geven. Veel fotografen gaan op dit moment naar huis. Dat is eigenlijk erg jammer, er zullen namelijk nog veel leuke momenten voorbij komen waar van het bruidspaar wil dat deze worden vastgelegd. Een fotohokje is in dit geval de ideale oplossing.

Een fotohokje plaatsen
Door een fotohokje te huren, is het mogelijk om ook ’s avonds nog leuke foto’s te maken. De gasten kunnen zelf in het hokje stappen om foto’s te maken. Dit geeft vaak de meest gekke en leuke resultaten. Een fotohokje huren wordt dan ook steeds vaker gedaan.

http://www.fotobox.nl/