Abjfotografie

Groepsaccommodatie Winterswijk boeken voor vrienden

Een weekendje weg in de groepsaccomondatie Winterswijk

Wil je een weekendje weg met vrienden of met gezin? Dan is het leuk om een accomondatie te hebben waar je gezellig met ze allen kan slapen en leven. Een weekendje weg in de accommodatie in Winterswijk is dan ook ideaal. Deze accommodatie is geschikt voor een groep van maximaal 8 personen.

Groepsacoccommodatie Winterswijk

De groepaccommodatie in Winterswijk is de perfecte accommodatie als je met een groep een weekendje weg wil. Je kan deze accommodatie boeken als je met de familie erop uit wil of als je met een groep vrienden activiteiten in de omgeving wil ondernemen. Het is een grote en ruime accommondatie en er is voldoende ruimte voor iedereen. Daarnaast is het een sfeervollle en warme locatie. Het was vroeger een oude boerenschuur, maar tegenwoordig is deze van alle gemakken voorzien. Wel is het leuk om te zen dat er nog authentieke details zijn gebleven. De groepsaccommodatie in Winterswijk

Voorzien van alle gemak

De groepsaccommodatie in Winterwijk is geschikt voor een groep van maximaal 8 personen. De accommodatie is voorzien van meerdere kamers, een ruime woonkamer en een moderne keuken. Ideaal als je met vrienden of familie gaat want de groepsaccomondatie in Winterswijk beschikt over slaapkamer met elk een eigen badkamer en een gezellige zithoek. Hierdoor heb je toch privacy terwijl je toch allemaal samen bent.  De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en er staat servies en bestek voor 10 personen. De groepsaccommodatie in Winterwijk is van alle gemakken voorzien s daardoor van alle gemakken voorzien. Ook voor de kinderen is er aan speelgoed en speeltoestellen gedacht. Ideaal als je met vrienden weggaat die ook kinderen hebben. De groepsaccommodatie in Winterswijk is gelegen in een prachtig natuurgebied. Hierdoor kun je ook leuke wandelingen of fietsroutes maken. Dichtbij zijn ook een aantal leuke steden te bezoeken mocht je daar meer zin in hebben. Wat je ook wil gaan doen, de groepsaccommondatie in de Winterswijk is de ideale locatie voor een weekendje weg.