ABJ Fotografie
Image default
Electronica en Computers

Microsoft 365 Family iets voor jou?

Is Microsoft 365 Family iets voor jou?

Microsoft 365 Family werd voorheen onder de naam Microsoft Office 365 Home verkocht. Het softwarepakket is nog uitgebreider dan voorheen, maar de prijs is ongeveer hetzelfde gebleven. Microsoft 365 Family is een softwarepakket van Microsoft, het bedrijf achter de xBox en de Windows-besturingssystemen. Microsoft 365 Family is te gebruiken op verschillende besturingssystemen, namelijk pc, Mac, Android en iOS. Het pakket is speciaal voor gezinnen ontworpen, vandaar de benaming “Family”. Je kunt met maximaal 6 personen gebruik maken van het softwarepakket.

Cloudopslag

Een goede reden om voor Microsoft 365 Family te kiezen, is vanwege de cloudopslag waarmee het softwarepakket komt. Jij en je familieleden krijgen namelijk toegang tot 6 TB aan cloudopslag. Iedereen krijgt 1 TB tot zijn beschikking. Voor de computerleek; TB staat voor terabyte en staat gelijk aan 1.000 gigabyte. Daarmee biedt de cloudopslag bijvoorbeeld ruimte voor tienduizenden foto’s. Sla je bestanden op in de cloud, dan betekent dit dat er altijd een online backup is. Mocht je computer bijvoorbeeld crashen, dan gaan de bestanden uit de cloud niet verloren. De belangrijkste bestanden kun je laten beveiligen door middel van two-factor authentication.

Microsoft 365 Family maakt het bovendien mogelijk op bestanden veiliger op te slaan. Bestanden worden namelijk beschermd door middel van randsomwaredetectie 

Een betrouwbare ontwikkelaar

Een goede reden om Microsoft 365 Family te kopen, is omdat Microsoft een ontzettend populaire en betrouwbare ontwikkelaar is. Je kunt er absoluut zeker van zijn dat alle onderdelen uit het softwarepakket uitgebreid zijn getest. Daardoor loop je vrijwel geen veiligheidsrisico’s. Microsoft zorgt er bovendien voor dat de software direct wordt geüpdatet als er toch fouten in de software ontdekt worden. 

Mocht jij of een van je familieleden ergens tegenaan lopen tijdens het gebruiken van Microsoft 365 Family, dan kun je altijd contact opnemen met de ondersteuning van het Microsoft. Daar probeert men je vervolgens zo snel mogelijk van het probleem af te helpen.

De beste Office-applicaties

In het Microsoft 365 Family pakket vind je ook de beste Office-applicaties. Denk hierbij onder andere aan Word en PowerPoint. Deze applicaties worden ontzettend veel gebruikt. Zo kun je Word gebruiken om de mooiste verslagen in te typen en kan er met PowerPoint een professionele presentatie gemaakt worden. Ideaal om te gebruiken op je werk, maar ook fijn voor de gezinsleden die nog naar school gaan. Het pakket is dus echt geschikt voor alle leden van het gezin. Microsoft 365 Family kun je overigens bij verschillende aanbieders bestellen, waaronder bij Omiximo.

https://www.omiximo.nl/game-pc-kopen/

Gerelateerde artikelen

Een KPI dashboard, hoe, wat en waarom?

Alles over kabelboom assemblage op maat

De features van Office Pro 2019