ABJ Fotografie
Image default
Muziek

Op zoek naar dé muziekschool in Hardinxveld-Giessendam?

Ben je op zoek naar dé muziekschool in Hardinxveld-Giessendam? Dan hoef je niet verder te zoeken. De Popschool is namelijk dé muziekschool in Hardinxveld-Giessendam. Hier werken professionals die dol graag hun leerlingen de knepen van het vak willen leren. Het maakt niet uit om wat voor instrument het gaat. De Popschool staat voor kwaliteit, karakter maar bovenal plezier hebben in het maken van muziek. Het maakt niet uit welk instrument je wilt leren bespelen je bent bij de Popschool altijd welkom. Daarom is de Popschool dé muziekschool van Hardinxveld-Giessendam en omgeving.

Het lesaanbod van de muziekschool in Hardinxveld-Giessendam

Bij de Popschool, dé muziekschool in Hardinxveld-Giessendam staat de muziek centraal in de lessen, en dan vooral de plezier die muziek kan brengen. Bij de Popschool maakt het niet uit of je wilt leren drummen, in een musical wilt spelen of dat je een blaasinstrument wilt leren bespelen. Het lesprogramma wordt helemaal op jou aangepast. In het begin van de lessen worden persoonlijke doelen opgesteld en deze ga je samen met je leraar of lerares proberen te bereiken. Daarnaast zijn de lessen aangepast aan jou persoonlijke muzieksmaak. Hierdoor zul je meer plezier in de lessen beleven. Want dit vindt de Popschool het belangrijkst, dat je plezier hebt in het maken van muziek. Je gaat samen met je leraar of lerares op een leuke manier je persoonlijke niveau verhogen.

Neem contact op

Lijkt je dit wel wat? De muziekschool in Hardinxveld-Giessendam biedt nu ook een gratis proefles aan. Zo kun je ontdekken of muziekles iets voor jou is. Hier kun je ook ontdekken of het instrument wat je wil leren wel leuk is, of dat je toch wat anders wilt proberen. Neem snel contact op en plan een gratig proefles in bij de muziekschool in Hardinxveld-Giessendam. Alle gegevens staan op de website. Hier kun je je ook aanmelden voor een gratis proefles.