ABJ Fotografie
Image default
Fotografie

Propfun heeft mijn feest nog een stuk leuker gemaakt met een photobooth

Propfun is een enorm leuk idee voor tijdens een feest. Na een hele poos gewacht te hebben was het nu bijna zover, mijn 18e verjaardag. Deze speciale dag moet natuurlijk gevierd worden. Dit had ik allemaal al lang gepland. Ik wist wie ik zou uitnodigen, waar ik het zou vieren, wat ik zou vragen en wat ik in zou kopen. Vooral over de inkopen heb ik een hele poos nagedacht. Ik wilde natuurlijk wel wat drank binnenhalen. Ik wilde deze dag onvergetelijk maken, toch wist ik niet of ik dat op deze manier zou kunnen doen. Ik had nog iets extra’s nodig. Ik was opzoek naar de kers op de taart. Ik sprak hierover met mijn vrienden en deed onderzoek op internet. Toch kon ik nog niets verzinnen.

De kers op de taart

Het duurde een paar dagen, maar dan heb je ook wat. Ik had mijn kers op de taart eindelijk gevonden. Ik zou een photobooth gaan huren. Op deze manier zou iedereen heel veel leuke foto’s kunnen maken. Het gaf hen de vrijheid om creatief bezig te zijn, daarnaast zorgde dit ervoor dat er veel foto’s gemaakt zouden worden en bovendien zou deze avond door de foto’s onvergetelijk worden. Ik was enorm enthousiast en werd er helemaal blij van. Toch moest ik nog wel opzoek naar een plek waar ik een photobooth zou kunnen huren.

Propfun

Na een poosje gezocht te hebben op het internet kwam ik uiteindelijk uit bij Propfun. Een website waar je verschillende photobooths kunt huren. Propfun wil jouw feest nog onvergetelijker maken, dit is natuurlijk precies waar ik naar opzoek ben. Ik nam snel contact op en legde de situatie uit. Ik kreeg snel reactie waarin propfun vertelde dat ze me zeker konden helpen en wat ze mijn aanraden. 

Het resultaat door propfun

Het feest is inmiddels voorbij, en de photobooth van propfun heeft de avond een stuk leuker gemaakt. Iedereen was bezig met het maken van foto’s en ik merkte dat iedereen er enthousiast van werd. Ik ben propfun enorm dankbaar en ga hen zeker nog een keer raadplegen.

Gerelateerde artikelen

Uren schrijven voor jouw bedrijf

5 tips voor mooiere foto’s

Lekker sporten in de lente