ABJ Fotografie
Image default
Fotografie

Reclamefotograaf Zwolle

Fotograaf voor de regio Zwolle en Raalte

 

De fotostudio van Vincent Hartman Fotografie in de regio Zwolle is gespecialiseerd in reclamefotografie, bedrijfsfotografie, interieurfotografie en productfotografie. De fotostudio is geschikt voor het fotograferen van kleine producten als sieraden tot middelgrote produkten zoals stoelen, fietsen, kleding etc. Ook wordt de studio gebruikt voor het maken van profielfoto’s en portretten in de prive sfeer zoals familiefoto’s, zwangerschapsshoots en profielfoto’s. 

 Voor landelijke vakbladen fotografeert de fotograaf portret, interieurs, vastgoed en technische installaties. Hij is de vaste fotograaf in de regio Zwolle voor: Uneto-VNI, ANWB, Ceva, HRPM, TMS en diverse opdrachtgevers uit de agraische sector.

 

De fotograaf is geschoold aan de Foto Academie en is gewend conceptmatig te werken. Voor fashion en mode fotografeert hij zowel op lokatie als in de studio In de studio worden zomer en winter collecties gefotografeerd op ‘buste’s’ en modellen. Het betreft zomerjassen, winterjassen, lingerie, sieraden en optiek. Ook wordt er op lokatie een sfeer ge-ensceneerd voor diverse bedrijven in de fashion industrie. StudioVHF kan de volledige organisatie van lokatie zoeken, modellen, haar stylisten en visagie naar wens uit handen nemen.

 

Vincent Hartman heeft ook de kennis en de apparatuur in huis voor het onthoeken bij productfotografie en interieurfotografie. Hierdoor kunnen zowel hoge als lage strandpunten gekozen worden om een overzicht te hebben van een interieur of product, zonder dat ‘muren omvallen’ en producten taps toelopen terwijl ze recht horen te zijn. 

Voor een aantal particuluiere opdrachtgevers per jaar verzorgt de fotograaf exclusieve bruidsreportages waarin conceptmatig wordt gewerkt. Vanzelfsprekend worden dergelijke reportages verwerkt in albums van internatiionale klasse!

https://www.studiovhf.com/reclamefotografie