ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Wat doet een trouwfotograaf

Wat doet een trouwfotograaf nou eigenlijk? Of je nou een trouwfotograaf waar dan ook in Nederland deze vraagt stelt. Het antwoord zal overal verschillend zijn. Maar met uiteraard ook heel veel overeenkomsten. Laten we trouwfotografie Rotterdam eens uitlichten. Deze fotograaf zal meer rekening moeten houden met het verkeer in het centrum. Maar ook rond om het centrum. Rotterdam is een heel grote stad. Het biedt veel mogelijkheden. Er zijn veel trouwlocaties, maar ook toffe locaties om foto’s te maken. Hier zal je meer tijd voor uit moeten trekken.

Een bruidsfotograaf Utrecht, staat eigenlijk voor dezelfde uitdaging. Ook in en rondom Utrecht zijn mooie trouwlocaties te vinden. Maar ook weer mooie fotolocaties. In Utrecht heb je ook nog te maken met veel eenrichtingsverkeer.

Een bruidsreportage Amersfoort is weer een ander gevalletje. Ook Arnhem is een heel grote stad. Mooie trouwlocaties liggen hier vaak buiten het drukke centrum. Daardoor ben je wat minder reistijd kwijt. Je kan er natuurlijk voor kiezen om de hele dag op 1 locatie te vieren. Het scheelt heel veel tijd en ergernis. Er zijn door het hele land mooie landgoederen en kastelen te vinden waar je kan trouwen. Daar kan je het burgelijk huwelijk sluiten en de rest van de dag een feestje vieren. Dat is toch heel fijn!

Maar sommige stadhuizen zijn wel heel mooi om te fotograferen. Bruidsfotografie Den Bosch bijvoorbeeld. Den Bosch heeft een prachtig stadhuis. Het licht is er zo mooi. Ik snap wel dat bruidsparen hier graag willen trouwen. Helaas heb je soms wel met een markt te maken. En parkeren is vaak lastig. Ook al kan je als bruidsfotograaf met een vergunning voor het stadhuis parkeren.

Kortom een trouwfotograaf is ook heel vaak aan het reizen. Een goed advies is daarom. Denk goed na hoe je je bruiloft wilt vieren. Wil je echt 4 locaties aandoen op je bruiloft? Of ze je ik ga toch liever voor 1 locatie. Waar genoeg parkeergelenheid is en waar je de hele dag alles kan doen. Dus van aankleden, lunchen, trouwen, dineren en feesten. Een trouwdag gaat nu eenmaal snel voorbij.

Je wilt blijven genieten van deze dag. Een fotograaf maakt de hele dag foto’s. Vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. En misschien wel tot dat jullie vertrekken. Een mooi beeld verslag van deze dag is toch super om te hebben. Door de foto’s kan je keer op keer weer genieten van een geweldig mooie bruiloft. Denk daarom goed na wat je wilt. Huur een ceremoniemeest of zelfs een weddingplanner in. Deze professionals kunnen je verder helpen met het plannen van de dag.

 

 

https://corrinep.nl/