ABJ Fotografie
Image default
Marketing

Website video gemaakt

Vanaf het moment dat wij een website video hebben laten maken, hebben wij meer klanten in ons bestand erbij gekregen. Onze website bestaat nog niet heel erg lang en daarom doen wij er alles aan om meer bekendheid te krijgen. Reclame maken is een ding dat daarbij hoort. Echter op de manier hoe wij het in gedachten hadden om dit te doen, is geheel anders verlopen dan wij hoopten. Het had totaal geen effect op onze website en wij merkten wel dat wij hier meer geld aan uit moesten geven, dan dat er binnen kwam. 

Wat een website video al niet kan doen

Nadat wij merkten dat onze reclame stunt niet het gewenste effect had, zijn wij over gestapt op een andere lijn. Deze keer hebben wij er The Review Company erbij gehaald en deze hebben ons bijzonder goed geholpen. Meteen merkten wij al dat onze film meerdere keren per dag werd bekeken. Ook kregen wij leuke reacties hierop. Vooral van onze klanten die in dit filmpje aan eht woord kwamen, kregen wij zeer leuke reacties. 

Ben jij ook op zoek naar een goede reclame stunt, of wil jij ervoor zorgen dat jouw website meer bekendheid krijgt, neem dan ook contact op met dit bedrijf. Aan de hand van een gesprek krijg jij te horen wat de stappen kunnen zijn om een goede marketing op te zetten. 

Gerelateerde artikelen

Adverteren op social media: effectief en meetbaar!

Wat houdt een marketingmix in en waarom is dit een succesformule?

Vier redenen om u marketing (in Amsterdam) uit te besteden