ABJ Fotografie
Image default
Vakantie

Alle singlereizen voor jou op een rijtje

Benieuwd naar welke bestemmingen de singlereizen tegenwoordig heen gaan? One2gethertravel.nl heeft ze voor je op een rijtje gezet. Als reisorganisatie regelen zijn al jaren singlereizen voor singles en weten daardoor precies waarnaar singles op zoek zijn. Je komt terecht in een groep van 30 singles in dezelfde leeftijdscategorie. Ze delen met jou dezelfde interesses, waardoor je altijd over een onderwerp kunt praten. Ook worden de reizen met leuke activiteiten en excursies ingevuld die jouw reis als single nog specialer maken.

Hoe zien singlereizen er precies uit?

Singlereizen is net zoals iedere andere vakantie. Je boekt een bestemming met hotel en hopt in het vliegtuig. Echter zal je eenmaal op bestemming aangekomen, terechtkomen in een groep singles in dezelfde levensfase als jij. Iedere single heeft zo’n reis uitgekozen met dezelfde gedachten: genieten van een vakantie met goed gezelschap. Je wordt begeleid door een reisleider, die gedurende je verblijf op bestemming, allemaal leuke activiteiten en excursies inplant. Wil je op een nieuw niveau mensen leren kennen? Geef dan aan dat je een kamer wilt delen. Zo kom je samen met iemand van hetzelfde geslacht op een kamer te liggen. Maak je geen zorgen, One2gethertravel.nl zorgt voor aparte bedden. Lig je toch liever alleen? Geef dit dan ook aan tijdens het boeken van je reis.

Laat je informeren naar de opties

Ben je benieuwd wat One2gethertravel.nl te bieden heeft? Neem dan snel een kijkje naar het aanbod aan verschillende singlereizen. Laat je verrassen door nieuwe mensen en bestemmingen te leren kennen. Wie weet ga je wel niet meer als single terug naar huis. Alle bestemmingen staan weergegeven op de website van de reisorganisatie. Mocht je vragen hebben over het boeken van singlereizen of twijfel je over een bestemming? De medewerkers helpen je graag bij het vinden van de ideale bestemming voor jou. Neem gerust contact met hen op voor het juiste advies.