ABJ Fotografie
Image default
Vakantie

Deze groepsaccommodatie in Gelderland is dé locatie voor uw groepsactiviteit

Zoekt u een grote groepsaccommodatie in de prachtige natuur van Gelderland? Dan zoekt u De Aalbertshoeve. Deze locatie is geschikt voor evenementen met of zonder overnachting. Er bevinden zich meerdere accommodaties op de hoeve met ruimte voor tot wel 86 personen! U heeft ook de mogelijkheid om de accommodaties te combineren om nóg meer collega’s, vrienden of familie te ontvangen. Daarnaast faciliteert deze locatie diverse activiteiten waar u gebruik van kunt maken.

Bij deze hoeve heeft u oneindig veel mogelijkheden

Dankzij de verschillende accommodaties en het ruime landgoed heeft u allerlei mogelijkheden voor groepsactiviteiten. U organiseert bijvoorbeeld eenvoudig een grote partij midden in de natuur. Er zijn ook voorzieningen om te overnachten, zoals slaapzalen en douches. Zo brengt u gerust een familieweekend door op deze prachtige locatie. Er zijn sportvelden aanwezig voor sportieve evenementen, een grote eetzaal en veel open veld om een eigen invulling aan te geven. De omgeving van deze groepsaccommodatie in Gelderland biedt ook veel mogelijkheden, zoals het nabijgelegen strand of de wilde natuur.

Activiteiten bij deze locatie

Bij deze accommodatie heeft u ook de mogelijkheid om activiteiten te laten organiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld een avontuurlijke kompastocht voor kinderen laten klaarzetten. Op deze locatie bevindt zich ook een skelterbaan voor de jongeren. Voor jong én oud is klootschieten een zeer geschikte activiteit. Daarbij rolt u om de beurt een bal langs een wandelroute. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf activiteiten te organiseren. Zet bijvoorbeeld een spannend zeskamp klaar, of gebruik de beamer of tv in de diverse accommodaties voor een vermakelijke bonte avond.

Informeer bij deze accommodatie naar uw mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos bij deze groepsaccommodatie in Gelderland. De diverse verblijven en de ruime omgeving geven u de ruimte voor uw feest, familieweekend of andere groepsactiviteiten. Geniet van de omgeving of laat op locatie geweldige activiteiten organiseren voor gegarandeerd vermaak. Neem contact op met deze locatie voor meer informatie.

https://www.aalbertshoeve.nl/