ABJ Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Deze zwembadwinkel is een erkend Starline-dealer

Bent u op zoek naar een zwembadwinkel? Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring is Vissers Zwembaden in ’s Hertogenbosch dé partner voor u als u een zwembad wilt laten aanleggen in uw tuin in Brabant. Al jarenlang staat deze zwembadwinkel bekend om haar betrouwbaarheid. In het ruime assortiment vindt u gegarandeerd een zwembad dat past bij uw tuin, wensen en budget. De medewerkers nemen graag de tijd voor u om uw persoonlijke wensen helemaal in kaart te brengen. Dankzij de vakkundige hulp van Vissers Zwembaden geniet u binnenkort in uw tuin van het ultieme vakantiegevoel.

Een zwembad vinden bij een winkel met hoogwaardige zwembaden en whirlpools

Wilt u een zwembad laten aanleggen door experts uit Brabant? Dan zit u goed bij Vissers Zwembaden. De medewerkers voorzien u van een uitstekende service en luisteren graag naar uw persoonlijke wensen. Zo weet u zeker dat u een zwembad aanschaft dat past bij uw wensen en uw budget. Na het aanleggen van het zwembad, rekent u op de servicedienst van de zwembadwinkel. Deze staat het hele jaar voor u klaar. Wilt u bijvoorbeeld uw zwembad zomer- of winterklaar laten maken? De medewerkers zijn goed opgeleid en helpen u snel. Naast zomer- en winterklaar maken rekent u onder meer op de volgende service:

–        Plaatsen van een winternet

–        Leveren van chemicaliën

–        Stofzuigen en schoonmaken

–        Periodiek servicebezoek

Geniet het hele jaar door van uw eigen zwembad

Een zwembad laten aanleggen doet u door de vakmensen van Vissers Zwembaden. In de winkel met zwembaden vindt u alles wat u nodig heeft voor een zwembad in uw tuin. Denk hierbij ook aan diverse toebehoren. Maak direct een afspraak om uw wensen te bespreken. U kunt voor een afspraak zowel langskomen in de winkel als kiezen voor een bezoek aan huis, waarbij de medewerkers gelijk een indruk hebben van de situatie.