ABJ Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Douglas tuinhuis met overkapping

Tijden veranderen, en dit vraagt aanpassingen. Door klimaatverandering en thuiswerken stijgt de vraag naar tuinhuizen en overkappingen. Kiezen voor een Douglas overkapping of tuinhuis houdt in dat je voor kwaliteit kiest met voordeel op de lange termijn. Lees in dit artikel over de mogelijkheden om de tuin aan te passen aan deze tijd.

Als je de zomers van de afgelopen tien jaar bekijkt, dan valt op dat het seizoen langer is. Tot 2018 een zomers voorjaar, daarna een natte zomer en een lange nazomer. In 2018 kwam er een ronduit hete en droge zomer, en die van 2019 had een extreem lange hittegolf. In alle zomers waren er dagen dat je in maart buiten kon gaan zitten, en dat liep door tot november. Maar in beide gevallen was er een grote kans op een weeromslag van bijvoorbeeld in maart buiten kunnen zitten en in april sneeuw. In oktober een najaarsstorm en ronduit herfstachtig en daarna nog een periode nazomer. Het is daarom logisch dat er behoefte is aan een loungeset onder een overkapping. Lang was een veranda of taverne meer iets voor in verre landen, maar nu in Nederland gangbaar. Ook in de ronduit natte zomers van voor 2018 kon je lekker buiten zitten.

 

Douglas tuinhuiskantoor

Ondertussen heeft het thuiswerken z’n intrede gedaan. Dat dit de nieuwe tendens zou worden was al een gegeven, we moeten minder uitstoten dus minder forenzen, maar door een virus is dat sneller ingegaan dan verwacht. Een goed thuiskantoor, in de zomer koel in de winter warm met de goede luchtcirculatie is eerder noodzaak dan een luxe, het is logisch dat dan gekozen wordt voor het betere tuinhuis. Douglas is zo’n merk wat het betere tuinhuis kan leveren wat in te richten is als thuiskantoor. Het betreft een geïsoleerd tuinhuis waar goed in te werken is, want geluiden van buiten dringen niet naar binnen tijdens een zoomoverleg, en de koelte van de airco blijft in het thuiskantoor.

 

Douglas overkapping met tuinhuis 

Een fenomeen wat ook opkomt is dat veel huiseigenaren zelf een overkapping knutselen. Het zal misschien functioneel zijn, maar het is niet die investering die je terug zal verdienen zodra je het pand verkoopt. Kiezen voor een goede overkapping van Douglas is wel die investering en dat geldt ook voor een mooi en degelijk tuinhuis. Je kan er vanuit gaan dat je het geld terugziet zodra je de woning verkoopt. Dit geldt ook voor het Douglas tuinhuis en een combinatie van die twee. Op de site van tuinartikelenoutlet staat de Yasmina en Helena, dat zijn goede voorbeelden van een blokhut met overkapping in één. Zo’n bouwwerk staat op een stevige fundering en zal daarom in stand blijven evenals de woning zelf. Ga dus voor kwaliteit. Bekijk de site van tuinartikelenoutlet en bekijk de overkappingen en tuinhuizen van Douglas. De site is duidelijk, de prijzen staan erbij. Tevens kan er maatwerk geleverd worden met de tuinhuizen en overkappingen. Je kan het volledig maken met een sfeervolle houtkachel, en er zijn veel andere opties. Bekijk dus de site en kies voor een Douglas tuinhuis, Douglas overkapping of een combinatie van die twee. Op de internetsite van tuinartikelenoutlet tref je alle informatie aan.

https://tuinartikelenoutlet.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoogwaardig woontextiel en handige keukenaccessoires koop je online bij Deens.nl

Een perfecte afwerking met siliconenkit

Waarvoor kun je een luchtbevochtiger gebruiken?