ABJ Fotografie
Image default
Bloemen

Een passend boeket koopt u bij deze bloemenwinkel in Rotterdam

Er is een bloemenwinkel in Rotterdam die een groot aanbod aan verschillende soorten boeketten, losse bloemen en planten heeft. Boeketterie Binnenweg is al sinds 1997 gevestigd op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Dankzij het grote assortiment boeketten, is het voor u makkelijk om een passend boeket te vinden voor iedere gelegenheid. De bloemisten hebben veel ervaring en verstand van het vak. Daarnaast helpen zij u met veel plezier en geven zij deskundig advies, indien u dat nodig heeft.

Een voordelige bloemenzaak met een ruim aanbod

Met ieder budget kunt u een mooi boeket kopen. Deze bloemenzaak heeft boeketten, planten met pot en losse bloemen in elke prijsklasse. En voor elke gelegenheid is het mogelijk om een passend boeket te kopen. De winkel heeft boeketten voor Kerstmis, Valentijnsdag, Moederdag, uitvaarten en andere gelegenheden. Daarnaast gebruiken ze voor de boeketten de mooiste bloemen uit het seizoen. Alle bloemen worden elke dag vers geleverd door de duurzame kweker die samenwerkt met Boeketterie Binnenweg. De bloemen zijn gegarandeerd een week lang vers, dankzij de zeven-dagen-versgarantie. Genoeg redenen om uw boeket te bestellen bij deze voordelige bloemenwinkel in Rotterdam.

Bestel uw boeket eenvoudig en snel via de webshop

Een bestelling plaatsen doet u gemakkelijk en snel via de website. U kiest uw gewenste boeket, losse bloemen of plant met pot en u plaatst het in de winkelwagen. Plaatst u uw bestelling vóór 14.00 uur? Dan worden uw bloemen nog dezelfde dag bezorgd. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen in de winkel en met uw eigen ogen het ruime aanbod te bekijken. De bloemenwinkel is op maandag tot en met donderdag en zaterdag open van 08.30 uur tot 18.00 uur. Op vrijdagen sluiten de deuren om 21.00 uur en zondag is de winkel tussen 12.00 uur en 17.00 uur open. Op de website van de winkel vindt u de contactgegevens.