ABJ Fotografie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hier vind je huisvestingssystemen en nevelkoeling voor pluimvee

Het huisvesten van pluimvee kan soms een grote uitdaging zijn. Gelukkig kun je voor diverse huisvestingssystemen terecht bij de professionals van Komptech in Sambeek. Deze specialisten zijn al tientallen jaren actief in de pluimvee- en varkenshouderij en weten daarom precies wat jij nodig hebt. Je kunt bij hen terecht voor innovatieve en hoogwaardige apparatuur die zij zelf ontwikkelen. Daarnaast leveren zij jou alles wat je nodig hebt voor jouw huisvestingssysteem, zoals een innovatieve nevelkoeling voor pluimvee. Tenslotte reken je ook op hen voor het installeren van deze systemen en deze specialisten staan jou bij tijdens technische problemen. Vertrouw op deze professionals om jou te voorzien van deskundig advies en de juiste reserveonderdelen zodat jouw appratuur altijd kan blijven draaien.

Deze nevelkoeling van Lubing helpt jou om het klimaat in de pluimveestal te controleren

Met een nevelkoeling voor jouw pluimvee van Komptech uit Sambeek verhoog je de levensstandaard van jouw vee. Dit innovatieve systeem is ontwikkeld door het bekende merk Lubing en werkt op een hoge druk van 70 bar. Deze druk zorgt ervoor dat het systeem een fijne mist kan genereren. Met deze mist kun je de temperatuur in de stal reguleren en de luchtvochtigheid controleren. Deze nevelkoeling is in het bijzonder een uitkomst voor jong pluimvee. Zo mag het voor jonge kuikens niet te stoffig in de stal worden. Vraag je je af hoe je de nevelkoeling voor pluimvee kunt bedienen? Je sluit dit systeem aan op een bestaande klimaatcomputer of een Lubing controller om gemakkelijk het klimaat in de stal te kunnen controleren.

Kies voor de service en expertise van deze professionals

Als jij graag een nevelkoeling wilt laten installeren in de stal van jouw pluimvee, kies je daarom voor de professionele en complete service van Komptech. Deze professionals zijn altijd goed bereikbaar en direct beschikbaar. Reken op hen om met jou mee te denken over een ideale oplossing voor jouw stal. Daarnaast kun je hen bereiken voor acute storingen, andere technische problemen en service. Deze specialisten zijn je graag van dienst en staan je bij met raad en daad.

https://komptech.nl/