ABJ Fotografie
Image default
Woningen

Hoe kunt u uw huis het beste verkopen?

Verkopen via Makelaar Amsterdam

Een huis verkopen is iets wat uiteraard goed moet gebeuren. Makelaar verkoop huis Amsterdam kan u helpen een zo professioneel mogelijke presentatie te plaatsen voor de koper. Huizen in Amsterdam zijn erg gewild. Met een realistische prijs en goede presentatie helpt de Amsterdamse makelaar u eenvoudig uw huis te koop te zetten met een grote kans dat uw woning daadwerkelijk wordt verkocht. De makelaar heeft veel ervaring en is daardoor specialist op de Amsterdamse huizenmarkt. Voor de verkoop wordt op verschillende verkoopsites voor huizen een mooie presentatie van de woning geplaatst. De makelaar adviseert u over het hele verkoopproces en staat u daarin bij. Ook op gebied van bouwkundige aspecten, een tijdelijk presentatie interieur en herstelwerkzaamheden. Indien er bouwkundige aanpassingen plaats vinden kan dit de waarde van de woning weer ophogen.

Presentatie en communicatie

Van belang is dat een woning aantrekkelijk op verschillende sites wordt gezet en dus een waar visitekaartje op zich is voor de potentiële koper. Makelaar verkoop huis Amsterdam kan dit geheel voor u verzorgen samen met een professionele fotograaf die uw woning geheel en zeer representatief op de foto zet met alle ruimtes. De omschrijving van de woning zal het publiek aanspreken zodat de kans op verkoop wordt vergroot. De woning krijgt daarnaast een geheel eigen webpagina met complete presentatie van foto’s, aspecten en omschrijving. Indien er kopers zijn wordt het gehele proces goed naar u gecommuniceerd. U wordt bijgestaan bij de vervolgstappen in procedure, de daadwerkelijke verkoop. Ook bij interesse wordt u gelijk op de hoogte gesteld door Makelaar Amsterdam. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website

Verhoog de waarde van uw woning

U kunt uw woning nog aantrekker maken voor verkoop. Dit kan bijvoorbeeld door een serre aan te laten bouwen, extra ruimte te creëren door een dakkapel te laten plaatsen of een dak renovatie. In Amsterdam kunt u rekenen op een hogere waarde verhoging dan op het platte land als u uw vierkante meters uitbreidt. Voor extra aan en uitbouw werkzaamheden aan de woning moet een gemeentelijke vergunning worden aangevraagd. Pas bij akkoord is dit mogelijk. Indien u een extra serre aanbouwt wordt de tuin wel kleiner. Toch hebben mensen liever meer ruimte in huis dan in de tuin. Maar een goede balans daarin is wel aan te raden.

Duurzaamheid

Naast woning uitbreiding kunt u uw woning ook duurzamer maken. Een milieu vriendelijke woning is erg geliefd, vooral om de energiekosten besparende methodes. Zoals het aanbrengen van een goede isolatie in de muren en vloer, zonnepanelen en dubbelglas. De waarde van de woning kan wel tot 100% worden verhoogt indien de woning over een optimale duurzaamheid beschikt. Verven en stucwerken verhoogt tevens ook de verkoopwaarde.

Verven en stucwerk

Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van nieuwe kozijnen, een muur opnieuw verven en oude materialen vervangen voor nieuwe. Een houten vloer is bijvoorbeeld erg gehorig op bovenverdiepingen en zolders. Een gietvloer of natuurstenen vloer is veel minder gehorig. Ook dat is meer gewild tegenwoordig.

Bovenverdieping uitbreiden

Indien u inbouwkasten plaatst zorgt dit ook voor ruimte vermeerdering. Hoe meer vierkante meters hoe hoger de waarde wordt. Ook uw zolder kunt u bewoonbaar maken door er een mooie lichte ruimte van te maken. Een extra woonlaag zorgt voor meer interesse en waarde doordat de woning ruim overkomt.

 

https://www.huis-verkopen-amsterdam.nu