ABJ Fotografie
Image default
Vakantie

Kom tot rust in een vakantiehuisje in het groen

Bij ’t Eekhoornnest in Soest komt u helemaal tot rust met uw vakantiehuisje in het groen. Op het landgoed is een vakantiepark gelegen aan de Soester Zandverstuivingen. Hier ligt een bungalowpark met 42 vakantiehuisjes en recreatiebungalows. In deze vakantiehuisjes bent u verzekerd van een oase van rust en groen. Ontglip uw dagelijkse sleur van werk en stad en kijk voor een vakantiehuisje midden in de natuur.

Een vakantiehuisje voor de echte natuurliefhebber

Bij ’t Eekhoornnest vindt u een echt vakantiehuisje voor de natuurliefhebber. Het vakantiepark ligt gelegen in het groen, een echt oase aan rust. Dit is de perfecte locatie voor elke natuurliefhebber. Maar het is ook mogelijk om naar de stad te gaan als u bijvoorbeeld lekker uit eten wilt in de avond, dan is hier ook plek genoeg voor. Aan de zuidkant van het park vindt u een groot bos van de Utrechtse Heuvelrug samen met duinen en heide. Maar aan de noordkant ligt een uitgestrekte eemdal vallei. Terwijl aan de oostzijde na 3500 meter Amersfoort zich bevindt en aan de westzijden na 1800 meter Soest. U bent dus omringd door natuur, maar als u zin heeft is het ook mogelijk om naar een stad te gaan. Maar geniet vooral van de rust in de omgeving, geniet hiervan in uw eentje of neem uw hele gezin mee. Reserveer snel een plekje voor uw vakantie vol rust en natuur.

Reserveer snel een plekje in het vakantiepark

Reserveer snel een plekje voor uw home away from home. Hier komt u helemaal tot rust, een dagelijkse boswandeling maakt u helemaal verliefd op de natuur. In deze groene omgeving vindt u alles wat een natuurliefhebber nodig heeft. Wandel in de duinen en over de heide of ontdek de dieren die zich verschuilen in de groene bossen. Reserveer snel een plekje in een van de vakantiehuisjes en geniet van de rust en de natuur.

https://www.eekhoornnest.nl/