ABJ Fotografie
Image default
Gezondheid

Laat nu een snurkbeugel op maat maken

Slaapt u slecht en bent u andere tot last met uw gesnurk. Dat is erg vervelend voor u en om uw omgeving. Het probleem van snurken is dat u er weinig aan kunt doen. U heeft hier tijdens uw slaap geen controle over. Het is niet alleen storend voor uw omgeving, ook uw eigen slaapkwaliteit gaat hierdoor achteruit, waardoor u minder fit wakker wordt. Het is een bekend probleem, waar tot voor kort geen effectieve oplossing voor was. Maar nu wel! Namelijk een goede anti-snurkbeugel.

Ze testen vooraf of een snurkbeugel gaat werken voor u

Heeft u ooit wel eens van een anti-snurkbeugel gehoord? Bij Zlaap uit Broek in Waterland maken ze een snurkbeugel op maat, die niet alleen heel effectief is, maar ook lekker zit. Als u een afspraak inplant, komen ze eerst langs voor een adviesgesprek. Dit doen ze om uw kaakmobiliteit en de staat van uw gebit en tandvlees te controleren. Zo kunnen ze vooraf een realistische inschatting maken of een anti-snurkbeugel gaat werken. U wilt natuurlijk geen snurkbeugel op maat laten maken die niet werk.

Ze beschikken over een geavanceerde gebitscanner

Zlaap heeft een eigen gepatenteerde Trios-gebitscanner, waarmee ze een nauwkeurige scan maken van uw gebit. Hierdoor zijn ze in staat om een snurkbeugel op maat te produceren die perfect zit. Dit geeft uw tong genoeg ruimte en stelt u in de gelegenheid om te drinken en praten, terwijl u een snurk-beugel in heeft. Met een MRA borstel, retainer brite reinigingstabletten en een ultrasoon reiniger houdt u uw anti-snurkbeugel mooi schoon.

Maak nu gebruik van de tevredenheidsgarantie

Twijfelt u of een anti-snurkbeugel wel goed werkt en comfortabel zit? Deze snurk- en apneuspecialist biedt een tevredenheidsgarantie van wel drie maanden. Dus u heeft drie maanden lang de tijd om uit te proberen of uw anti-snurkbeugel wel goed werkt voor u. U heeft dus niks te verliezen. Ga daarom nu naar de website en maak een afspraak om een snurkbeugel op maat te laten maken.

https://zlaap.nl/de-zlaap-snurkbeugel/