ABJ Fotografie
Image default
CD

Overzicht van alle radiostations

Een site waar verschillende radiostreams te vinden zijn van over de hele wereld. Herinner je nog die ene radio kanaal van je vakantie in Spanje? Via Radioguide.fm kun je deze radiokanalen makkelijk beluisteren. De streaming site is zeer makkelijk te navigeren. Zo kunnen de verschillende radiokanalen worden gevonden door te navigeren via genres en landen. Zo kun je per land kiezen welke verschillende radiostations er beschikbaar zijn. Maar kan er ook per genre worden gekeken welke radiostations er beschikbaar zijn. Daarnaast kun je ook makkelijk zelf een stream toevoegen. Wij hebben een aantal radiokanalen voor je uitgelicht.

538 live
Radio 538 is een Nederlandse radiostation. Ook wel een van de grootste radiostations in Nederland. Het draait onder andere voornamelijk pup, rock, dance en r&b muziek. Voornamelijk top 40 muziek. Naast dat 538 muziek doen ze ook verslag van verschillende muziek evenementen. Zo doen ze bijvoorbeeld regelmatig live verslag van programma’s als voice of holland. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste radiostations van Nederland. Via Radioguide.fm kun je radio 538 live meeluisteren.

Radio 1 live
Radio 1 is een Nederlandse radiozender van NPO. Dit is een radiozender dat niet echt bekend staat om het draaien van goed muziek. Radio 1 is een zender dat voornamelijk opinieprogramma’s heeft. De radio is 24 uur per dag live en dus ook 24 uur per dag live te luisteren via Radioguide.fm. Via radio 1 bent u op de hoogte van de laatste actualiteiten op het gebied van maatschappij en sport. Er wordt op radio 1 live dus voornamelijk nieuws besproken.

Op Radioguide.fm heeft u toegang tot verschillende radiostreams. Elk van deze radiostreams hebben allen een genre die ze voornamelijk representeren. Daarnaast kunt u de bekende Nederlandse radiostations 538 en radio 1 luisteren maar ook verschillende andere nationale en internationale radiostations.

 

http://www.radioguide.fm/