ABJ Fotografie
Image default
Vakantie

Slagharen overnachten

Slagharen… de ouderen onder ons denken dan direct aan een ponypark. Maar Attractie- en Vakantiepark Slagharen heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot het Wilde Westen van Nederland. Ruim 30 spannende attracties, waterpark Aqua Mexicana en shows waarvan je achterover slaat staan garant voor een enorm spannende dag.

Ontspannend op avontuur

Een dagje attractiepark is voor iedereen een avontuur. ’s Ochtends in alle vroegte spring je in de auto, om na een paar uurtjes rijden het park te ontdekken. Aan het eind van de dag is iedereen uitgeput van alle opgedane indrukken. Dan begint de terugrit.

Het kan meer ontspannen. Overnacht gewoon in de buurt. Niet alleen kun je dan twee dagen genieten van al het moois dat het park te bieden heeft, je begint ook een stuk relaxter aan de thuisrit. Of je overnacht vóór je bezoek, zodat je direct na het ontbijt, als het nog rustig is in het park, op avontuur kunt.

Het vinden van een plek nabij Slagharen om te overnachten is niet zo moeilijk. Er is aanbod genoeg. Van campings tot luxe hotels, van bed&breakfasts voor stellen tot glampings voor het hele gezin. Het lastigste is nog wel om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden.

  1. schiet je te hulp. Hoe? Door de overnachtingsmogelijkheden in de buurt samen te brengen. Selecteer de plek waar je wilt overnachten bij Slagharen door gebruik te maken van de handige filters. Zo zie je alleen de accommodaties met de ligging en de faciliteiten die aan jullie eisen voldoen. Heb je de goede plek gevonden? Dan boek je jullie verblijf direct bij je gastheer of gastvrouw. Gewoon, zonder tussenpersonen. Dat is wel zo persoonlijk. Precies wat je mag verwachten van een verblijf in Overijssel.