ABJ Fotografie
Image default
Bruidsfotografie

Titanium trouwringen

Je gaat samen gezellig trouwringen uitzoeken. Dit is een van de eerste stappen die je zet op de weg naar jullie huwelijk. Kies je nou voor goud of zilver? Of toch witgoud? Wist je dat er nog een hele andere mooie keuze is? Namelijk titanium trouwringen.

De titanium trouwringen zijn heel licht en sterk. Ze zien er bovendien heel mooi uit en doen er zeker niet onder voor goud. De titanium trouwringen zijn vaak juist veel mooier dan gouden of zilveren trouwringen.

De titanium trouwringen zijn heel fijn voor mannen. De meeste mannen zijn niet gewend om ringen te dragen. De reden dat mannen vaak hun trouwring afdoen is ook dan ook uit irritatie. Gouden en zilveren trouwringen zijn namelijk best zwaar. Vooral als je het dragen van ringen niet gewend bent. Bij titanium trouwringen is dit heel anders. Ze zijn namelijk super licht en kunnen comfortabel de hele dag gedragen worden.

Veel koppels kiezen dan ook om deze reden voor titanium trouwringen. Andere voordelen zijn natuurlijk dat de titanium trouwringen heel sterk zijn. Ze zijn bijna niet kapot te krijgen en gaan duizenden jaren mee. Ze kunnen ook dus in de familie doorgegeven worden van de ene generatie naar de volgende.