ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

5 Speciale cadeau ideeën

Het is bijna kerst en je kunt wel altijd een geurtje of een paar sokken geven, maar soms verdient iemand gewoon even iets speciaals. Het blijft een moeilijke opdracht om te bedenken wat je iemand kunt geven, vooral als je het extra speciaal wilt laten zijn. In deze blog geven we je een aantal ideeën om je te inspireren.

Geef een fotoalbum cadeau

Een fotoalbum is een ideaal cadeau, je hebt dan natuurlijk wel foto’s van degene nodig. Niet iedereen maakt tegenwoordig nog een fotoalbum en daarom is het juist extra speciaal als jij de tijd hebt genomen om dit voor diegene te maken.

Wijn/koffie abonnement

Is het een wijndrinker of een koffiedrinker? Probeer dan de favoriete keuze van deze persoon te ontdekken en een prachtig abonnement af te sluiten. Je kunt dan 3 of 6 maanden lang deze persoon verblijden met een prachtig cadeau

Plan een uitje

Een uitje dat volledig geplant is om deze persoon te amuseren is ook een heel speciaal persoon. Heeft hij of zij wel eens laten weten dat hij/zij toch graag eens naar Parijs zou willen? Pak je kans en plan een geweldig weekendje weg vol met leuke bezienswaardigheden, lekker eten en plezier!

Een onvergetelijk concert

Als de persoon in kwestie van muziek houdt, kijk dan wanneer een van de favoriete artiesten in Nederland optreedt en plan dit geheel naar stijl in. Tickets voor bekende artiesten zijn niet goedkoop, maar het zal zeker een onvergetelijk cadeau zijn.

Wat heeft hij/zij nodig?

Soms is het meest speciale cadeau iets wat de ander heel hard kan gebruiken, maar geen geld voor heeft. Je kunt dan een potje vullen zodat deze persoon al een stap dichter bij zijn/haar doel is, zoals een nieuwe auto kopen. Je kunt ook een investering maken voor deze persoon en dan hopen dat de investering goed uitpakt, het zal zeker een geweldig cadeau zijn als het werkt!

 

https://www.fotoboeken.nl/