ABJ Fotografie
Image default
Afvalverwerking

Afvalcontainer huren in omgeving Raalte?

Voor diverse soorten afval in de omgeving Raalte kunt u er voor kiezen een afvalcontainer Raalte te huren. Met verschillende container diensten heeft u altijd de juiste container tot uw beschikking en kunt u uw grove vuil op deze manier schoon en netjes wegwerken. Op eenvoudige wijze kunt u via onze website een container bestellen die vervolgens naar de door u aangegeven locatie wordt gebracht. Na afloop van uw gebruik wordt om de afgesproken tijd de afvalcontainer weer opgehaald. Deze wordt daarna op nette wijze naar de juiste plek afgevoerd.

 

Verschillende soorten containers

Een afvalcontainer kunt u voor verschillende soorten afval nodig hebben. Het kan zijn dat u een hele dag groot aan het klussen bent en dat er vervolgens veel grote stukken plastic vrijkomen die weggegooid moeten worden, maar het kan ook zijn dat u een grote rennovatie houdt waarbij er veel verschillende soorten afval bij kijken komen.

Omdat er diverse varianten van afval kunnen zijn heeft u bij ons ook de mogelijkheid verschillende soorten afvalcontainers te huren.

U kunt bijvoorbeeld een afvalcontainer Raalte huren die 3,50 x 1,90 x 1,00 meter is. Deze containers worden met name veel gebruikt voor sloopafval, puin, bedrijfsafval, grond, zand, maar ook voor groenafval. Deze variant is de kleinste beschikbare container. De volgende maat is 3,70. x 1,80 x 2,00 meter en deze wordt eigenlijk ook vaak voor dezelfde soorten afval gebruikt als de eerste variant. Het verschil is echter dat deze container ook een hangslot heeft waarmee het dicht gemaakt kan worden. De nog iets grotere maat is 5,60 x 2,50 x 1,00 meter. Ook hierin kunnen de zelfde soorten afval als in de vorige 2 soorten. Hier kan echter ook asbest in worden gedaan.

Grote containers

De 3 grootste containers zijn 6,10 x 2,50 x 1,50 meter, 7,30 x 2,50 x 2,65 meter en 5,20 x 2,50 x 2,40 meter. Hierbij is het zo dat de grootste container vooral wordt gebruikt voor huishoudelijk afval en bedrijfsafval en de tweede en derde grootste containers eigenlijk voor alle voorheen genoemde soorten afval.

 

Gespecialiseerd in container diensten

Met allerlei soorten diensten met betrekking tot containers houden wij al jaren de klanten zeer tevreden en bieden wij dan ook een uitstekende service. Iedereen die bij ons werkzaam is en die tijdens uw bestelling met u te maken kan hebben is dan ook gecertificeerd. Als bedrijf zijnde hebben wij meer dan 50 jaar ervaring in ons vakgebied. Dit zorgt er dan ook voor dat wij vrijwel alles al een keer eerder hebben meegemaakt waardoor we in elke situatie wel weten hoe we u het best kunnen helpen.

Daarnaast beschikken wij als bedrijf over een VCA-certificatie, een CO2 prestatieladder niveau 5 certificatie en een ISO-9001 certificatie. Naast deze algemeen certificaten hebben we ook diverse productcertificaten en uiteraard ook procescertificaten. Wij voorzien u dus ten alle tijden van uitstekende kwaliteiten en ook van een zeer goede service. Voor alle soorten vragen kunt u overigens contact met ons opnemen. Ook zijn alle tarieven die u bij ons terugvindt en die u van ons te horen krijgt all-in tarieven, wat dus inhoudt dat er geen kosten achteraf bijkomen die u niet had ingecalculeerd.

 

https://reko-raalte.nl/diensten/containers/