ABJ Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

Autosloop voor occasion auto’s in de provincie Utrecht

Breng een bezoek aan deze autosloop in Utrecht wanneer u op zoek bent naar een goede occasion. Ze verkopen diverse soorten auto’s, waaronder sportmodellen en klassieke auto’s. Heeft u juist een auto die u wilt verkopen? Ook dan bent u bij Autodemontage E. Kooy op de perfecte plek. Door hun brede aanbod aan diensten kunt u voor al uw vragen en problemen terecht bij de medewerkers van deze autosloop in Utrecht.

De beste service voor onderhoud en andere werkzaamheden

Heeft u een occassion auto gekocht waar u onderhoud aan wilt verrichten? Schroom dan niet om langs te gaan bij deze veelzijdige autosloop met een breed aanbod aan diensten. U kunt hier terecht voor diverse onderhoudsbeurten en keuringen, zoals een APK-keuring. Ook wanneer uw auto schade heeft opgelopen kunnen ze dit perfect voor u herstellen. Indien u bijvoorbeeld een onderdeel wilt vervangen, heeft u een ruime keus aan tweedehands auto-onderdelen. Wilt u uw auto verkopen? Dan krijgt u er altijd een eerlijke prijs voor terug. Hiervan kunt u bijvoorbeeld een nieuwe occasion auto kopen. Het bedrijf is daarnaast gespecialiseerd in autodemontage nabij Zeist. Dit houdt in dat ze de onderdelen van auto’s demonteren en de kwaliteit per onderdeel controleren. Deze onderdelen verkopen ze vervolgens weer aan hun klanten. Inmiddels hebben ze een ruim assortiment opgebouwd met auto-onderdelen van bijna alle automerken, zoals Audi, Volvo en BMW.

Schaf een nieuwe occasion auto aan

Bent u op zoek naar een goede tweedehands auto waar u nog jarenlang plezier van kunt hebben? Kom dan langs bij Autodemontage E. Kooy om het aanbod aan occasion auto’s te bekijken. De medewerkers geven u een passend advies en gaan met u op zoek naar een geschikte auto. Nadat u een auto heeft gekocht, kunt u hier altijd terecht voor aanvullende diensten. Denk hierbij aan onderhoud of het vervangen van bepaalde onderdelen.