ABJ Fotografie
Image default
Vakantie

Camping Sollasi is prachtig gelegen tussen de bollenvelden

Onze camping in de Bollenstreek ligt vlakbij de Keukenhof en midden tussen de pracht en praal van de bollenvelden. Wilt u de bollenvelden en de Keukenhof bezoeken? Van half maart tot begin mei staan er bollenvelden in bloei en staat de bloementuin de Keukenhof er prachtig bij. De eerste bloemen die op de bollenvelden gaan bloeien zijn de narcissen en de hyacinten. Deze bloeien vroeg in het voorjaar. Daarna volgen de tulpen, die rond april gaan bloeien. Bewonder de vele prachtige velden met diverse kleurrijke kleuren en een heerlijke geur.

Onze camping Sollasi ligt in Noordwijkerhout. In Noordwijkerhout, Lisse en Hillegom liggen de meeste bollenvelden. Met de speciale Bollenstreek Bloemenroute kunt u een prachtige fietstocht van 35 kilometer lang maken langs de bollenvelden, prachtig duingebied en het strand.

Naast de bollenvelden nog meer mooie natuur

De bollenvelden is niet het enige waar u van kunt genieten bij camping Sollasi. De camping is gelegen in een natuurrijk gebied. Meteen naast de camping ligt het Oosterduinse meer. Een groot meer waar u kunt wandelen, ontspannen en een hapje kunt eten. Dit meer wordt door de Noordwijkerhouters het Como meer genoemd, wat verwijst naar een ideale vakantieplek. Iets verderop, op een steenworp afstand, ligt het strand Langevelderslag en het natuurgebied Hollands Duin. Een niet al te lange wandeling door het Hollands Duin brengt u op het strand Langevelderslag. Dit strand is zeer uitgestrekt, 2,5 kilometer breed en daarmee een van de breedste stranden van Nederland. Ook is dit strand heerlijk rustig, u kunt dus in alle rust genieten van een strandwandeling of lekker zonnebaden.

Camping Sollasi kan bezocht worden met een tent, een camper en een caravan. De staplaatsen zijn ruim en voorzien van groene beplanting. De afmetingen van de staplaatsen zijn 10 bij 8 meter. Iedere plaats heeft een elektra-aansluiting van 10 ampère. Vlak naast de camping kunt u dineren bij restaurant Como&Co en het Italiaanse pop-up restaurant MAMA. Aan het strand in Noordwijk en Noordwijkerhout zijn natuurlijk ook genoeg mogelijkheden om te dineren.  

Bungalowpark Sollasi

Een bungalow huren bij Noordwijk kan overigens ook bij Sollasi. Naast de camping ligt namelijk het heerlijke bungalowpark van Sollasi. Met ruime 4- en 6 persoons bungalows en prachtige 2-persoons studio’s is ook dit een perfecte plek voor een fantastische vakantie.

https://www.sollasi.nl/