ABJ Fotografie
Image default
Gezondheid

De beste alternatief voor Fitness in Schagen

Fitness in een sportschool kan erg statisch aanvoelen en niet leuk zijn. Je kan het gevoel hebben dat je bekenen wordt en je doet elke keer dezelfde oefeningen. Gelukkig is er nu een alternatief voor Fitness in Schagen, namelijk: Yoga Fit Mix.

Wat is Yoga Fit Mix?

Yoga Fit Mix is een dynamtische fitness les waarbij je elke keer weer andere oefeningen doet. Het is niet zo statisch als in de sportschool. Het is een leuke les waarin er gebruik wordt gemaakt van verschillende oefeningen, zoals: animal movements, fitness, yoga, dans en andere bewegingsvormen. Dit maakt de les zo uniek en divers, omdat het nooit hetzelfde is.

Er wordt op een bewuste manier gesport, dat betekent dat je niet (zoals in de sportschool) over je eigen grenzen gaat. Stap voor stap ga je bewegen en je voelt aan wat voor jou prettig is, en wat niet. Er wordt goede begeleiding gegeven.

Daarnaast zit er een perfecte balans tussen ontspanning en inspanning. De les begint vaak met een stukje gronding, daarna gaan we actief bewegen en vervolgens sluiten we af met een beetje meditatie. Dit maakt de les ook zo veelzijdig: omdat er van alles aan bod komt.

Is dit Fitness in Schagen alternatief iets voor mij?

Deze fitnessles in Schagen is iets voor jou als je van bewegen houdt. Als je liefde voelt voor beweging en je wilt je graag verdiepen en nieuwe bewegingsvormen proberen, dan past dit zeker goed bij jou. Het is geschikt voor elk lichaam en elk niveau.

Je kunt altijd een keer een proefles komen doen, dat is geen enkel probleem. Vraag je proefles aan op onze website en dan nemen we binnen 1 dag contact met je op. De les wordt gehouden in een grote hal waar veel ruimte is. Je bent van harte welkom bij deze unieke fitnessles in Schagen.

https://yogaschoolalyna.nl/fitness-schagen-alternatief/