ABJ Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

De beste natuurlijke TGIN haarproducten

Het is geen wonder dat experts in de mode- en schoonheidswereld fan zijn van TGIN (Thank God It’s Natural) haarproducten. Deze producent is in 2002 gestart nadat oprichter Chris-Tia Donaldson merkte dat er nauwelijks goede haarproducten bestonden voor mensen met krullend of golvend haar. Zij lanceerde TGIN haarproducten met het doel om natuurlijke producten van hoge kwaliteit op de markt te brengen voor een betaalbare prijs. Het resultaat van dit initiatief kunt u bestellen bij Sami Hair & Beauty Centre.

Experts ondersteunen graag de eerlijke productie van TGIN haarproducten

Professionals op het gebied van styling en schoonheid, zoals Sami Hair & Beauty Centre, verkopen enkel de beste producten. Zij willen hun klanten zelfvertrouwen geven. Ze verkopen daarom producten die u gegarandeerd laten stralen. Als u investeert in de haarproducten van TGIN, dan steunt u tegelijkertijd ook de visie van dit bedrijf. Zij zetten zich in voor gelijke kansen voor iedereen. Dat doen ze onder andere door bewustzijn te creëren over de verschillen die nog steeds bestaan tussen mensen van verschillende afkomst en gender.

Voor eerlijke haarproducten moet u bij TGIN zijn

Als u graag een startup wilt leren kennen die op alle vlakken succesvol is, dan is TGIN haarproducten een interessant bedrijf. Zij lijken over van alles te hebben nagedacht. Ze gebruiken bijvoorbeeld enkel hoog kwalitatieve natuurlijke ingrediënten, zoals argan olie, shea butter, amla olie, vitamine E en rozenwater. In TGIN haarproducten zult u nooit giftige of milieuvervuilende stoffen, zoals parabenen, petroleum of kunstmatige kleurstoffen aantreffen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat hun productieproces niemand schaadt en testen ze niets op dieren.

Door TGIN haarproducten te kopen steunt u vrouwen met kanker

Toen Chris-Tia Donaldson borstkanker kreeg merkte zij dat de overlevingskansen veel hoger liggen voor mensen met veel geld. Dat vond ze onredelijk en daarom heeft ze de TGIN foundation opgezet. Zij helpen vrouwen met geringe financiële middelen bij het financieren van hun behandeling.

https://samihair.nl/product/tgin-honey-miracle-hair-mask-354ml/