ABJ Fotografie
Image default
Electronica en Computers

De drie grote voordelen van BullGuard Internet Security

Het beste antivirusprogramma is niet zomaar te vinden en als je iets koopt, dan wil je dat dat het ook echt doet wat het belooft en jouw belangrijke werk beschermt. BullGuard Internet Security heeft een product op de markt gebracht dat zowel voor particulieren als voor zakelijke gebruikers geschikt is. Hier lees je over drie voordelen die dit programma kan bieden ten opzichte van andere aanbieders. Bullguard doet haar naam eer aan en bewaakt jouw computer of tablet als de beste tegen virussen die echte schade kunt aanrichten. Je vindt de software in de webshop van SoftGiant Nederland.

Prijs en gemak van dit antivirusprogramma

Allereerst onderscheidt het antivirusprogramma van BullGuard Internet Security zich omdat het scherp geprijsd is. Het is begrijpelijk dat dit een investering is, waar je tegenop ziet, maar Bullguard Internet Security houdt haar producten graag voor iedereen betaalbaar. Daarnaast is het antivirusprogramma gewoon heel erg handig en geschikt voor werkelijk elke gebruiker. Zo hoef je echt geen computerdeskundige te zijn om dit binnen een paar minuten te installeren en ontvang je het na inkoop direct digitaal. Wat ook bijdraagt aan dit gemak is dat het antivirusprogramma ook werkt als jouw computer trager is of een vol geheugen heeft.

Ontdek de handige extra’s

Het is ideaal dat het product van BullGuard Internet Security beschikt over een kinderslot. Zo voorkom je dat jouw zoon of dochter toegang krijgt tot beelden of teksten die niet geschikt zijn voor jonge kinderen. Daarnaast is er een firewall aanwezig. Dat is een extra beveiliging tegen virussen, die permanent actief is. Vaak denken gebruikers dat een firewall veel energie en geheugen van de computer vraagt, maar dat is bij BullGuard Internet Security niet het geval. Tenslotte is het prettig als je de software maar een enkele keer aan hoeft te schaffen en hem dus op meerdere apparaten kunt gebruiken. Zo geldt een licentie in principe voor drie apparaten tegelijk.

https://softgiant.nl/