ABJ Fotografie
Image default
Gezondheid

De voordelen om van jouw verslaving af te komen in een afkickkliniek Thailand

Waarom naar een verslavingskliniek in Thailand gaan?

Medisch toerisme, tandheelkundig toerisme, chirurgie toerisme en revalidatie toerisme bestaan ​​in de 21e eeuw. Het idee erachter is simpel. Als u het zich niet kunt veroorloven om een ​​ingreep of operatie in uw eigen land te laten uitvoeren (vanwege verzekeringsmaatschappij-shenanigans, Medicare- of Medicaid-problemen en simpelweg gebrek aan contant geld), dan is het mogelijk om elders buiten uw land dezelfde kwaliteit van zorg te krijgen. thuisland dat zo goedkoop is, dat het nog steeds goedkoper is dan het land of lokaal te doen, zelfs als je reiskosten in aanmerking neemt. In dit artikel: de voordelen van een afkickkliniek in Thailand

Inderdaad, de steden Chiang Mai, Bangkok en Phuket bieden hoogwaardige, internationale medische diensten in het licht van hoe Thailand toerisme combineert met zijn medische industrie.

Zelfs als het iets meer kost om ergens heen te reizen om aan jezelf te werken, zolang de procedure zelf goedkoper is dan wat lokaal wordt aangeboden, is het nog steeds de reis waard. In feite is dat waar het toeristische deel van de vergelijking om de hoek komt kijken. Een vakantie of vakantie op de plaats waar je naartoe gaat terwijl je een behandeling ondergaat, zal de reiskosten de moeite waard maken. Als je op vakantie gaat, kun je net zo goed wat werk doen.

De belangrijkste redenen waarom Thailand zo’n veelgevraagde plaats is voor operaties, tandheelkundige procedures, intramurale en poliklinische zorg en  verslavingsrevalidatie  zijn onder meer:

  • De beschikbare medische behandeling is goedkoop.

  • Het gezondheidszorgsysteem in Thailand is ook van zeer hoge kwaliteit.

  • Thailand heeft een sterk ontwikkelde industrie als het gaat om toerisme.

  • Gerenommeerde particuliere medische centra zijn degenen die de diensten verlenen.

  • Ondanks hun betaalbaarheid wordt de kwaliteit van de procedures niet aangetast.

Dus hoe zit het met het rehabilitatie toerisme? Revalidatie in plaatsen zoals Thailand en Dubai stelt u in staat om te ontspannen, tot rust te komen en uw stress kwijt te raken door in een afgelegen revalidatiecentrum te verblijven (als u een klinische behandeling ondergaat). U kunt ook kiezen voor een poliklinische behandeling, zodat u snel na elke sessie of bijeenkomst weer op pad kunt om de verschillende bezienswaardigheden en geluiden van Thailand te zien.

Wat Thailand zelf op tafel brengt in termen van verslaving revalidatiediensten

Thailand staat niet voor niets bekend als het Land van de Glimlach, en het zijn niet (alleen) de tandheelkundige toeristische diensten. Het heeft ook een aantal van de meest gastvrije medewerkers en bemanningsleden in hun vele resortachtige rehabilitatiecentra in het hele land.

Deze centra zijn net resorts, maar met één uitzondering: het ontbreken van een minibar. Je krijgt geen enkele druppel alcohol, omdat deze etablissementen afgezonderd zijn van de typische bars en het nachtleven van Thailand. Dit geldt dubbel als het gaat om verslavende middelen zoals marihuana, cocaïne en heroïne.

Dat gezegd hebbende, helpt het ook dat Thailand een boeddhistisch erfgoed heeft, waardoor het Aziatische land spiritualiteit kan opnemen in hun revalidatiediensten in de vorm van therapie en CAM-diensten. Bovendien zorgt de invloed van de boeddhistische filosofie voor een niet-oordelende en gastvrije houding van het personeel ten opzichte van de behandeling van patiënten.

Meer info over een afkickkliniek in Thailand? Lees het hier. 

http://afkickkliniekinfo.nl