ABJ Fotografie
Image default
Gezondheid

Deze tandarts waarborgt uw gezondheid onder narcose

Het is heel belangrijk dat uw gebit gezond is. Als er slechte bacteriën innestelen in uw mond, zorgt dit voor een verslechterde weerstand en bent u ver van huis. Daarom hameren tandartsen er zo op om elk half jaar op controle te komen. Zo zijn ze er op tijd bij en kunnen de nodige ingrepen uitgevoerd worden, zodat u zo lang mogelijk gezond blijft. Maar als u angst ervaart voor de tandarts, zijn dit niet uw favoriete bezoekjes. Daarom heeft u een tandarts nodig die u onder narcose helpt. Tandartsenpraktijk St. Jozef is in dat geval precies wat u nodig heeft. Zij voeren namelijk een tandartsbehandeling onder narcose uit als u dat wenst. Hierbij kiest u uit sedatie waarbij u pijnstilling krijgt of een spuit door een anesthesist.

De voordelen van een behandeling onder narcose

Als u kiest voor een tandartsbehandeling onder narcose, krijgt u geen angsten voor de tandarts en zult u geen pijn of ongemakken ervaren. Bij deze tandarts die u onder narcose helpt, wordt u door een anesthesist in slaap gebracht en wordt u na de behandeling weer wakker. Uw gebit is helemaal mooi en schoon en hier heeft u niets van gemerkt! De anesthesist houdt u tevens in de gaten als u in slaap ligt. U bent dus in goede handen. De tandarts kan op deze manier secuur zijn of haar werk doen terwijl u onder narcose ligt. Voordat u de behandeling krijgt, krijgt u eerst een adviesgesprek bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer en vervolgens wordt er aangegeven hoe zo’n tandartsbehandeling onder narcose werkt.

Ervaar zelf alle gemakken van deze tandarts

Wilt u graag niet langer bang zijn voor de tandarts en daadwerkelijk naar de tandarts gaan elk half jaar? Dan zijn de dagen van stress voorbij met Tandartsenpraktijk St. Jozef. Maak nu uw afspraak en ga in gesprek met de specialisten. Is deze tandarts die onder narcose werkt precies wat u wilt? Plan dan een tandartsbehandeling onder narcose in!