ABJ Fotografie
Image default
Attracties

Geniet van onbeperkt plezier tijdens een actief bedrijfsuitje

Bij Fun Center Amstelveen kun je onbeperkt genieten van plezier tijdens een actief bedrijfsuitje. Je kunt all-in arrangementen afnemen van bijvoorbeeld anderhalf tot drie uur. Zo heb je de hele middag en/of avond vol groepsactiviteiten bij dit entertainmentcentrum in Amstelveen. Het uitvoeren van deze groepsactiviteiten draagt enorm bij aan de teambuilding van jouw team. Het is enorm belangrijk dat jullie aan teambuilding doen. Dit is niet alleen heel leuk, maar zorgt er ook voor dat de onderlinge sfeer zowel op de werkvloer als daarbuiten enorm verbetert. Ontdek gauw meer over de activiteiten die je in dit centrum kan doen en boek een actief bedrijfsuitje. Veel plezier gegarandeerd!

Ga jumpen, lasergamen of zing de leukste nummers met jouw collega’s

Voor het geld dat je betaalt, kun je binnen de betaalde tijd onbeperkt gebruikmaken van de tofste groepsactiviteiten bij Fun Center Amstelveen. Dit centrum beschikt over twintig lasergamepakken, dus als jullie groep groter is, kunnen jullie het best de groep opsplitsen. Zo gaat bijvoorbeeld de ene helft lasergamen en de andere helft trampolinespringen. Na de lasergamesessie van de eerste groep kan de andere groep lasergamen. Hierdoor wisselen jullie elkaar af en doet iedereen de leukste groepsactiviteiten tijdens een actief bedrijfsuitje in dit amusementscentrum. Sluit vervolgens met het hele team het bedrijfsuitje af tijdens karaoke en geniet van een borrel met een hapje en een drankje.

Reserveer online de gewenste tijd voor jouw bedrijfsuitje

Via de website van Fun Center Amstelveen kun jij een actief bedrijfsuitje vol toffe groepsactiviteiten reserveren. Je ziet gemakkelijk wanneer er nog plek is om jouw bedrijfsuitje te laten plaatsvinden. Heb je vragen over de activiteiten bij dit amusementscentrum of heb je specifieke wensen voor de borrel? Neem dan gerust contact op met de medewerkers bij dit leuke entertainmentcentrum. Zij staan je graag te woord en leggen je uit hoe het all-in concept werkt.