ABJ Fotografie
Image default
Mobiliteit

Digitale rittenregistratie met keurmerk belastingdienst

Wanneer u een zakelijke auto ter beschikking krijgt is dat vaak en heel leuk moment. Het uitzoeken bij de dealer, samenstellen van uw auto en de aflevering op locatie. Wat vaak veel minder leuk is, is het bijhouden van een sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst. Dat is namelijk tijdrovend, moet heel precies worden gedaan en is iets waar u helemaal niet mee bezig wilt zijn. Maar wist u dat digitale rittenregistratie u al deze zaken uit handen neemt?

 

Digitale rittenregistratie 

Op het moment dat u niet wilt bijtellen, kan de Belastingdienst vragen om een kilometeradministratie. Waar bent u geweest, welke kilometers heeft u gereden en waren deze kilometers privé of zakelijk? Met een ritregistratiesysteem in uw auto wordt dit allemaal automatisch bijgehouden. Van starttijden, -adressen en kilometerstanden tot dezelfde stoptijden, -adressen en -kilometerstand. Handig, want zo kunt u met één druk op de knop een fiscaal rapport uitdraaien en aanleveren. En doordat het een digitale rittenregistratie is, hoeft u niets uit te lezen of bij te werken maar is alles direct online inzichtelijk.

 

GPS tracking

Een ritregistratiesysteem is voorzien van een GPS antenne die aan de hand hiervan bijhoudt waar u bent. En door een ingebouwde simkaart worden alle locaties automatisch inzichtelijk gemaakt. GPS tracking noemen we dat.

Het handige is dat u bij een goed rittenregistratiesysteem ook direct de GPS tracker functionaliteiten tot uw beschikking krijgt. Op een kaart kunt u precies zien waar de auto is, is geweest en naartoe gaat. Weet u niet meer waar u hebt geparkeerd? Wilt u zien waar de auto is als een collega hem even leent? Geen probleem.

 

Rittenregistratie keurmerk belastingdienst

Er zijn nogal wat systemen op de markt die allemaal beweren uitstekend te zijn. Eén handige tip: kies een systeem dat is voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dit keurmerk is in samenwerking met de Belastingdienst tot stand gekomen en biedt u zekerheid bij de controle van de fiscus maar bevestigt ook dat u een goed werkend, kwalitatief systeem in huis haalt. De TrackJack PRO Fiscaal 2 heeft dat Belastingdienst keurmerk en is dus hét systeem dat u moet kiezen.

 

https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/