ABJ Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

Dit autobedrijf in Odijk repareert uw wagen voor een zo laag mogelijke prijs

Op het moment dat u schade heeft gereden aan uw auto, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. De meeste mensen gaan met hun auto naar werk, halen de kinderen uit school of gebruiken een auto voor de boodschappen. Autobedrijf Onwezen in Odijk begrijpt dit erg goed en daarom bieden zij naast het repareren van uw auto, de mogelijkheid tot vervangend vervoer. Daarnaast repareren zij uw auto voor een zo laag mogelijke prijs. Dit is wat hun garage zo speciaal maakt in tegenstelling tot andere garages in de regio van Bunnik.

Uw auto wordt snel en goed gerepareerd door de specialisten van dit autobedrijf in Odijk

Autobedrijf Onwezen streeft ernaar om uw auto zo snel mogelijk te repareren. Zeker schades, zoals lak- en ruitschade, is voor deze specialisten snel en makkelijk op te lossen. Hierdoor realiseren zij dat u binnen een mum van tijd weer veilig de weg op kunt met een herstelde wagen. Echter is dit niet het enige wat het autobedrijf in Odijk aanbiedt. U kunt bij hen ook terecht voor:

–        Het apk-keuren van uw auto

–        Het uitvoeren van onderhoud

–        Het herstellen van deuken

–        Het onderhoud van de airco

–        Het afsluiten van een pechhulpverzekering

–        Het afsluiten van een autoverzekering

Hierdoor zijn zij een van dé meest veelzijdige garage in de wijde omgeving van Bunnik.

Zelfs op het moment als uw auto niet te redden is, hebben zij een oplossing

Zodra het blijkt dat uw auto zoveel schade heeft dat het niet te repareren is, biedt Autobedrijf Onwezen hulp. Zij beheren namelijk ook de in- en verkoop van occasions. Hierdoor kunnen zij voor u op zoek gaan naar een geschikte vervangende wagen, die aan uw wensen voldoet. Tot die tijd kunt u vervangend vervoer krijgen van de garage nabij Bunnik. Maak een afspraak bij hen voor het repareren, onderhouden of keuren van uw wagen of schakel hen in voor een occasion.