ABJ Fotografie
Image default
Vakantie

Een leuk groepsverblijf op dé vakantieboerderij in Gelderland

Heeft u een gezellig vriendenweekend of familieweekend in het verschiet? Boek dan een groepsverblijf op de vakantieboerderij van Schuppen Recreatie in Gelselaar, Gelderland. Deze vakantieboerderij is gelegen in de prachtige natuur van de Achterhoek, waardoor u zich in een oase van rust waant. Het oorspronkelijk agrarische bedrijf is helemaal omgetoverd tot een vakantieoord voor kinderen en volwassenen. Zo is het terrein ruim opgezet, rustzoekers genieten van de rust en kinderen kunnen lekker spelen. Met de vele binnen- en buitenactiviteiten is er genoeg te beleven. Reserveer een van de accommodaties voor een groepsverblijf en ontdek het kerkdorpje Gelselaar in Gelderland!

Een ruim aanbod aan accommodaties voor een groepsverblijf op dé vakantieboerderij in Gelderland

Bij Schuppen Recreatie in Gelselaar, provincie Gelderland, heeft u keuze uit diverse accommodaties voor een groepsverblijf. Kies bijvoorbeeld de grootste accommodatie die geschikt is voor maar liefst dertig personen! Het verblijf heeft maar liefst dertien slaapkamers met ieder een eigen badkamer, een overdekt terras en een terras met grasveld. Verder is deze accommodatie goed toegankelijk gemaakt door verschillende aanpassingen zo is de gehele woning drempelvrij, het heeft een ruime woonkamer, een douche met stoel, een hoger toilet met beugels, een keuken die in hoogte verstelbaar is. Door deze aanpassingen kan iedereen van een welverdiende vakantie genieten.

Ontdek prachtige omgeving van de Achterhoek

De accommodaties en de vakantieboerderij van Schuppen Recreatie bevinden zich in de prachtige groene omgeving van de Achterhoek. U zult zich niet vervelen! Zo kunt u in dit natuurgebied zowel cultuur snuiven of genieten van de natuur. Bezoek de kastelen en historische monumenten, geniet van een hapje en een drankje of trotseer het klimbos. Voor wandelaars en fietsers zijn er veel routes om te ontdekken. Stippel zelf een route uit en ontdek wat de achterhoek te bieden heeft of leen een kaart bij de receptie en ga op pad.

https://www.schuppenrecreatie.nl/