ABJ Fotografie
Image default
Sport

Niet willen sporten maar wel fit worden? EMS biedt de uitkomst!

Zou jij niets liever willen dan fit en sterk zijn maar heb je geen zin om hier enorm je best voor moeten te doen? Ben je gewoon niet zo’n doorzetter, vind je sporten enorm stom of heb je gewoon geen tijd om uren per week aan sporten te spenderen? Wij van StimaWELL hebben de ultieme oplossing voor jou: EMS fitness!

In korte tijd strak in je vel

Elektrische spierstimulatie, afgekort EMS, zorgt er bij deze training voor dat je binnen een mum van tijd fit wordt, strak in je vel komt te zitten en sterke spieren krijgt. Waar je met sporten in de sportschool of andere soorten sporten meerdere uren per week nodig hebt om fit te worden, bereik je dit met EMS al met twee keer in de week 20 minuten trainen. Je zal je afvragen hoe het kan dat hier zo’n enorm verschil in zit. Dat komt simpelweg door het feit dat je met iedere sport maar één spiergroep tegelijkertijd kan trainen. Met EMS train je alle spiergroepen op hetzelfde moment.

Trainen met een stimulatiepak aan

Tijdens een EMS fitness sessie draag je een pak dat nog het meeste wegheeft van een surfpak, alleen dan met korte mouwen en korte broekspijpen. Het pak, ook wel stimulatiepak of elektrodepak genoemd, is gevuld met 12 kanalen met elektroden. Het pak staat in verbinding met het EMS apparaat. Op het apparaat start je een trainingsprogramma. Bij de EMS apparaten van StimaWELL kan je kiezen uit 70 verschillende programma’s. Voor ieder wat wils dus. Vanuit het EMS apparaat worden elektrische signalen naar het pak verzonden. Deze signalen stimuleren vervolgens de spieren. Terwijl je spieren van buitenaf gestimuleerd worden, voer je zelf nog simpele oefeningen uit tijdens de training. Denk hierbij aan oefeningen zoals squats, lunges en sit-ups. Tijdens de oefeningen krijgen je spieren ook nog eens elektrische signalen vanuit je hersenen door, de training is dus dubbel zo effectief.

Wat vinden andere mensen van EMS?

Wil jij weten hoe de EMS training ervaring van andere mensen is voor jij aan deze training begint? Verschillende ervaringen van verschillende mensen staan beschreven op onze website ikwilstimawell.nl. Je ontdekt hier meteen voor welke doeleinden EMS allemaal ingezet kan worden.  

https://ikwilstimawell.nl/