ABJ Fotografie
Image default
Sport

Verbeter je training met het geavanceerde SYMBIONT EMS apparaat

EMS training, ook wel bekend als elektromusculaire stimulatie, is een innovatieve trainingsmethode waarbij elektrische spierstimulatie wordt gebruikt om de efficiëntie van de training te verhogen. Met slechts 20 minuten EMS training per week kunnen vergelijkbare resultaten behaald worden als met een traditionele workout van 3 tot 4 uur. Veel mensen kiezen ervoor om EMS trainingen thuis te doen, maar dit vergt discipline en motivatie. Daarom neemt de motivatie om de EMS trainingen voort te zetten onder begeleiding van een professional in de sportschool steeds meer toe. 

SYMBIONT is een geavanceerd systeem dat speciaal is ontwikkeld om EMS trainingen in de sportschool zo effectief mogelijk te maken. Het biedt medisch gevalideerde stimulatieprogramma’s, analyse van lichaams- en trainingsgegevens en automatische programma-aanbevelingen. Het SYMBIONT Tec Suit, een EMS trainingspak met elektroden, is volledig mobiel en zorgt voor hoog draagcomfort. Het SYMBIONT Tec Suit, gemaakt van speciale antibacteriële hightech-vezels en materialen, biedt optimale pasvorm, bewegingsvrijheid en duurzaamheid. Het kan gemakkelijk gereinigd worden in de wasmachine. 

Prestaties en resultaten verbeteren

De SYMBIONT is een geavanceerd EMS apparaat dat gebruikmaakt van elektrische spierstimulatie om de prestaties en resultaten van verschillende soorten training te verbeteren. Of het nu gaat om gezondheids- of krachttraining, yoga, fysiotherapie of persoonlijke training, de SYMBIONT biedt realtime metingen, evaluaties en coaching om gebruikers te ondersteunen bij hun training. SYMBIONT is een officieel erkend en toegelaten medisch product.

Daarnaast kunnen tijdens de EMS training diverse gegevens worden gemeten, zoals spier-, water- en vetpercentage, BIA-schatting van de lichaamssamenstelling, EMG voor beoordeling van spiergezondheid, ECG voor controle van het hartritme en HRV voor meting van hartslagvariabiliteit. Al deze metingen zijn om de gezondheid en fitness van gebruikers op een effectieve en efficiënte manier te verbeteren.

Het SYMBIONT Smart Body Device analyseert de gegevens die worden verzameld door de biosensoren van het Tec Suit en past de training aan op basis van de behoeften en doelen van het individu. Met behulp van elektrische impulsen stimuleert het EMS apparaat specifieke spiergroepen om intensievere spierarbeid te bereiken. Het resultaat is een effectieve en gepersonaliseerde EMS-training die de prestaties verbetert.

 

 

 

 

https://www.symbiont360.com/nl