ABJ Fotografie
Image default
Sport

Bij dit gespecialiseerde bedrijf kun je de optrekstang kopen die bij jouw lichaam past

Wil je een hoge kwaliteit optrekstang kopen en ben je op zoek naar een fitnessspecialist met een breed aanbod? Bij NRG Fitness BV heb je de keuze uit een groot aantal stevige, kwalitatief hoogwaardige optrekstangen om eindelijk die pull-ups onder de knie te krijgen. Je monteert de stang eenvoudig aan de muur met slechts enkele schroeven of in je deurpost en je kunt meteen aan de slag met trainen. Als je nog moeite hebt met pull-ups, maak je je oefeningen lichter door een weerstandsband te gebruiken. Begin met een band met een grote weerstand en ga net zo lang door tot de pull-ups lukken zonder een weerstandsband te gebruiken. Deze banden met uiteenlopende weerstandsniveaus bestel je tegelijk met je nieuwe optrekstang bij deze fitnesspecialist.

Je hebt geen sportschool nodig om aan krachttraining te doen

Wil jij een optrekstang kopen om je bovenlichaam efficiënt te trainen? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment van deze fitnessexpert. Zij bieden stangen van verschillende merken aan. Er staat er vast een tussen die bij jouw lichaam en wensen past. Ook voor andere fitnessapparatuur en sportieve benodigdheden reken je op NRG Fitness BV. Zo vind je een groot aantal verschillende soorten apparaten voor cardiotraining, krachttraining en voor vechtsport. Wil je naast een optrekstang nog meer materiaal voor krachttraining kopen? Bekijk dan ook de professionele dumbbells, kettlebells en battle ropes op de website van deze specialist.

Neem contact op met deze experts als je vragen hebt

Weet jij al welke optrekstang je wilt kopen? Bestel hem dan direct bij deze fitnessexpert en je hebt hem de volgende werkdag al in huis als je in Nederland woont en voor 16.00 bestelt. Leg je sportkleding maar alvast klaar, voor je het weet is je nieuwe fitnessmateriaal gearriveerd en kan je workout beginnen! Je bestelling wordt helemaal gratis verzonden binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met de specialisten van dit bedrijf, zij vertellen je met plezier meer over hun uitgebreide aanbod.

https://www.nrgfitness.nl/