ABJ Fotografie
Image default
Sport

Losse onderdelen of complete hindernissen voor de paardensport vindt u bij deze specialist

Bent u op zoek naar losse onderdelen, bijvoorbeeld balken, om de versleten exemplaren op uw hindernis te vervangen? Of wilt u een complete hindernis voor de paardensport aanschaffen? Dan kunt u terecht bij Heritage Products. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hindernissen voor de paardensport en biedt een zeer uitgebreid assortiment aan. U kunt tevens een hindernis op maat laten maken, bijvoorbeeld een wedstrijdhindernis voor een sponsor. Zo bent u er zeker van, dat het product volledig aan uw wensen voldoet.

Ga voor veiligheid en onderhoudsvriendelijkheid

Als u kiest voor een hindernis van deze specialist, kiest u allereerst voor veiligheid. Alle hindernissen worden geproduceerd met het oog op de veiligheid van paard en ruiter. Zo heeft dit bedrijf een speciale kunststoffen voet ontwikkeld, die onderaan hindernissen bevestigd wordt. Deze voet biedt extra bescherming en zorgt er ook nog eens voor, dat de hindernissen compact verzonden kunnen worden. Bovendien bestaan de producten van dit bedrijf uit door-en-door-gekleurde kunststoffen. Ze worden geproduceerd met behulp van een geavanceerde techniek, waardoor de hindernissen vrijwel geen onderhoud nodig hebben en niet geschilderd hoeven te worden. De kleuren blijven namelijk prachtig behouden. Nog een voordeel is, dat u de kleuren van uw hindernissen helemaal zelf kunt kiezen. De experts van dit bedrijf vertellen u graag meer over de mogelijkheden op dit gebied.

Neem direct contact met dit bedrijf op om een offerte aan te vragen

Als u benieuwd bent naar de hindernissen van dit bedrijf uit Sambeek, brengt u direct een bezoek aan hun website. Wilt u meer weten over een bepaald onderdeel of over een specifieke hindernis? Dan neemt u eveneens contact met Heritage Products op. De gespecialiseerde medewerkers beantwoorden al uw vragen met plezier. Zij voorzien u van het nodige advies, zodat u de juiste hindernissen kunt bestellen. U kunt overigens, eveneens via hun website, vrijblijvend een offerte aanvragen.

https://heritage-products.nl/