ABJ Fotografie
Image default
Sport

Hoe lang stel je het nog uit?

Privé personal training in het centrum van Amsterdam

Altijd maar terugvallen in je vroegere gewoontes. Jezelf futloos voelen en nooit echt bij jouw dromen komen welke je voor jezelf hebt gesteld. Altijd maar zo veel effort, tijd en geld stoppen in het bereiken van jouw dromen maar nooit écht het beste uit jezelf halen Voor jouw idee heb je al zoveel gedaan|Je hebt heel veel al gedaan.

Ik vind het vaak zo sneu om mee te maken, want dit is het verhaal van heel veel personen die bij mij binnen komen lopen in de personal training boutique in Amsterdam. En geloof me: Ik weet precies hoe het voelt om op deze manier moedeloos te worden.

Ik zie het heel vaakvoorbij komen. Aan deze mensen heb ik altijd maar één ding te vertellen: Op een moment voel jij toch ook dat het klaar is?

Wanneer heb je voor de laatste keer écht een commitment met jezelf gemaakt?

Een belofte met jezelf die je ook echt op de lange termijn nakwam? Logisch dat je steeds weer blijft terugvallen. Op een gegeven moment vertrouw je jezelf namelijk niet meer.

Daarom vraag ik aan eenieder die bij mij naar binnen wandelt steeds om maar één ding:

Commitment.

Naar jezelf, maar tevens naar mij toe. Commitment heb je als enige nodig om op lange termijn resultaat te boeken wanneer je bij mij personal training start. Het gaat namelijk nooit. Jij wilt het natuurlijk ook vasthouden.

Geen quick-fixes, geen “sixpack binnen 7 weken”, geen rare sapkuren of iets dergelijks. Dat valt niet onder commitment en zijn shortcuts.

Jezelf op de lange termijn veranderen en tevreden met jezelf kunnen zijn lukt namelijk niet in 2 maanden of met een shortcut. jij moet het aan jezelf laten zien binnen jouw pad.

Zodra jij en ik het vuur in gaan zorg ik er voor dat jij niet in oude patronen terugvalt en dan nu daadwerkelijk winst boekt wat je langdurig gaat vasthouden. We gaan namelijk samen bekijken wat de beste aanpak voor het meeste resultaat is die bij je huidige lifestyle behoort. Want zoals ik al heb gezegd:

Jij wilt niet alleen resultaten boeken, jij wilt het straks vasthouden.

Nee, hiervoor hoef jij niet jouw feestjes op te geven en hoef jij ook niet iedere dag aan standaard kip met witte rijst en broccoli.

Ik ga je laten zien hoe je nu wel successen behaalt wat echt bij je leven past en dat jij deze keer wel alles er uit haalt wat er in zit, zodat je aan de finish kan zeggen:

“Ik wist niet dat het zo gemakkelijk zou zijn”

Dus, heb jij het gehad met tijdelijke oplossingen, tijdelijk resultaat en die slappe smoesjes? Ben je deze keer wel klaar om die afspraken na te komen met jezelf?

Dan is dit traject voor jou bedoeld.

Jij en ik gaan samen bewijzen dat je het deze keer wel vol kan houden en dat je harde werken wordt beloond.

Klik hier beneden om een gratis intake te boeken en dan gaan jij en ik samen bekijken wat de volgende stap gaat zijn.