ABJ Fotografie
Image default
Eten en drinken

Drankenservice met alle soorten dranken

Wanneer je op zoek bent naar een groot assortiment dranken, dan ben je bij Knol Drankenservice op de juiste plek. Deze drankenservice biedt zowel een groothandel als slijterij aan, waar ze ontzettend veel verschillende dranken verkopen. Bijna iedere drank die je je maar kunt bedenken, verkopen ze wel. Neem een kijkje via de website of bezoek de slijterij in Almelo.

Bestel uit het grootste assortiment in de regio

Knol Drankenservice heeft het grootste gedistilleerde assortiment in de regio. Dit betekent dat ze met hun drankenservice veel te bieden hebben. Zo hebben ze bijvoorbeeld meer dan 500 soorten whisky op de plank staan  en ook alle speciaal bieren voor echte bierliefhebbers. Ben je meer op zoek naar een speciale wijn? Neem dan eens een kijkje in het wijnassortiment. Hierin staan allerlei soorten wijnen, waaronder witte, rode en mousserende wijnen. Door het ruime aanbod kun je gemakkelijk voor iedere gelegenheid de perfecte fles drank vinden. Ga je voor een rustige avond op de bank of heb je zin in een groot feest op de zaak? Bij deze drankenservice vind je alles wat je nodig hebt. Van vodka tot wijn en van likeuren tot jenevers. De medewerkers van deze groothandel staan zowel klaar om horecazaken als andere bedrijven van dienst te zijn. In de slijterij helpen ze particulieren met het vinden van de perfecte fles drank. Ze zijn gespecialiseerd in drank en hebben dus ook veel kennis over hun ruime assortiment.

Bekijk het aanbod en bestel de gewenste drank

Heb je al in het assortiment van Knol Drankenservice gekeken? Zo niet, dan is het nu de tijd om de hoogwaardige kwaliteit van deze drankenservice te ontdekken. Kies je favoriete drank uit en bestel deze gemakkelijk via de website in de juiste hoeveelheid. Wanneer je bestelling binnen is gekomen, wordt deze bij je thuis bezorgd en is het tijd om te proosten.

https://knoldranken.nl/