ABJ Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

Jouw vegan kappersproducten bestellen doe je bij deze online groothandel

Diamond Color is jouw haarkleurleverancier. Ze zijn de perfecte leverancier van topkwaliteit haarkleuringen voor jouw kapsalon. Zo kies je bij hen uit meer dan 115 haarkleuringen met koele en warme tinten, maar ook grijstinten. Ze laten zien dat goedkoop geen duurkoop hoeft te zijn. Ben je een kapper en zoek je nog uitstekende kleuringen die dierproefvrij zijn? Vegan kappersproducten bestellen doe je bij deze online groothandel.

De voordelen van deze kappersproducten

Diamond Color is dé groothandel in haarverf. Dit is te zien door het uitgebreide kleurassortiment dat ze hebben van wel meer dan 115 kleuren. Al deze kleuren staan garant voor een fantastisch glans, een uitstekende grijsdekking én een lange houdbaarheid. Kies uit demi-permanente of permanente kleuringen met verschillende oxidaties (1,9%, 3%, 6%, 9% en 12%). Bovendien is er sprake van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je bestel namelijk al een tube vanaf €4,99. Besluit u deze kappersproducten te bestellen, dan zijn ze ook nog eens vegan. Ideaal voor de dierliefhebbers, maar ook voor de personen die duurzaamheid hoog in hun vaandel hebben. Ben je een kapper en wil je milieuvriendelijke producten gebruiken voor het haar van je klanten? Zoek dan niet verder en laat je overtuigen door deze fantastische kleuren. Laat je creativiteit de vrije gang gaan door de een tube uit het assortiment met pastel- en mixtinten te kiezen.

Bestel jouw haarkleuringen uit het assortiment van meer dan 115 kleuren

Wil je natuurlijke kappersproducten bestellen die dierproefvrij zijn en geen schadelijke chemicaliën bevatten? Bestel jouw haarproducten bij deze online groothandel. Je hebt een keuze uit meer dan 115 haarkleuringen met warme en koele tinten. Daarnaast hebben de kleuringen een goede grijsdekking, een mooie glans en een lange houdbaarheid. De crèmige samenstelling zorgt ervoor dat u de kleur eenvoudig op het haar van uw klanten aanbrengt en verdeeld. Besluit je de vegan kappersproducten vandaag te bestellen voor 14.00, dan ontvangt u ze morgen al.

https://diamondcolor.nl/