ABJ Fotografie
Image default
Gezondheid

De ideale vape voor jouw kruiden

De Storm vaporizer is een apparaat dat droge kruiden, verwarmt voor inhalatie. Deze kruidenverdamper produceert damp en is een gezonder alternatief voor diverse andere soorten van tabak. Je hoeft namelijk de kruiden niet te verbranden, zoals het geval is bij roken.

Verwarmen in plaats van verbranden

Vaporizers verhitten het kruid tot een temperatuur die hoog genoeg is om cannabinoïden in dampvorm te activeren en vrij te geven. Dit houdt in dat ze het kruis niet verbranden, maar het slechts verwarmen. De temperaturen liggen meestal rond de 150-230º C. Bij verbranding worden temperaturen bereikt tussen 600 en 1000º C. Omdat er bij vaporizers geen verbranding plaatsvindt, komen de meeste gifstoffen die worden gegenereerd door roken niet vrij. Door de lage temperaturen vindt er ook geen irritatie plaats van de luchtwegen.

Waarom zou je juist kiezen voor de Storm vaporizer?

Als je een voor het eerst gaat vapen, dan is de Storm vaporizer zeker aan te bevelen. Niet alleen vanwege de lage en zeer betaalbare prijs, maar ook omdat de Storm vaporizer een extreem krachtige verdamper is, ook al is hij zo klein en discreet als een pen. Een ander voordeel is dat de Storm vaporizer ook concentraten en oliën kan verdampen. Wie op zoek is naar een discreet en draagbaar product, zal in de Storm vaporizer een goed alternatief vinden. Uiteraard is de Storm vaporizer ook geschikt voor degenen die al langer bekend zijn met het gebruik van een vaporizer.

De Storm vaporizer biedt comfort en discretie

Ook kan de Storm vaporizer zelf gemakkelijk worden aangezien voor een elektronische sigaret. Op openbare plaatsen is vapen met de Storm vaporizer veel comfortabeler en discreter. Naast het voorkomen van schade door rook, heeft vapen nog heel veel andere voordelen.

Kies voor de Storm vaporizer voor een betere smaakwaarneming

Het gebruik van vapen resulteert in een betere smaakgewaarwording. Terpenen, aromatische verbindingen zijn erg vluchtig en hitte is hun grootste vijand. Door in de Storm vaporizer de kruiden te verwarmen tot lage temperaturen, kun je de smaak van de kruiden beter waarnemen, ook omdat de terpenen veel langer blijven. Dit is bij gebruik van de Storm vaporizer vooral te merken tijdens de eerste sessies of wanneer je het laagste temperatuurbereik hanteert. Bij vapen merk je trouwens meteen het effect: je voelt je na vijf tot vijftien minuten high en het effect begint na één tot drie uur af te nemen.

De Storm vaporizer werk efficiënter

Bij verbranding wordt tussen de 40 en 80% van de cannabinoïden vernietigd voordat ze het lichaam binnenkomen. Wanneer je echter de Storm vaporizer gebruikt en de kruiden hierin verdampt, bevat de extractie meer cannabinoïden en komen de terpenen langzamer vrij, waardoor je beter en langer kunt profiteren van de verbindingen van de plant. Daarnaast is de hoeveelheid kruiden in de Storm vaporizergemakkelijk te doseren. Het is immers niet nodig om een hele pijp te bouwen om te vapen. In sommige gevallen is 0,1 gram voldoende om vier tot zes trekjes te nemen.