ABJ Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Een creatieve workshop volg je best bij deze experten

Heb je er ooit al eens aan gedacht om een creatieve en originele workshop te volgen? Dit kan namelijk bij De Blije Naald. Tijdens deze creatieve workshop leer je tal van nieuwe technieken bij. Zo kun je workshops volgen om plantenrekken te maken, je eigen schort te maken of misschien heb je wel een nieuwe prachtige leren shopper nodig voor je boodschappen? Dit is allemaal mogelijk bij deze ervaren ambachtsmensen.

Kies deze professionals voor een creatieve workshop

Tijdens de creatieve workshop van deze ervaren vakmensen leer je tal van dingen bij en dat aan een zeer voordelige prijs. Aan de rand van de gezellige binnenstad van Enschede bieden deze professionals sinds januari 2018 vanuit het winkelpand leuke en gezellige workshops aan. Ze bieden onder andere workshops aan waarbij je van echte koeienhuid in combinatie met leer of vilt zelf je eigen unieke tas maakt. Je kunt hier zeven dagen in de week terecht, met name de weekenden zijn gewild omdat je een workshop kan combineren met winkelen en een terrasje pakken in het nabij gelegen centrum. Naast de eigen workshops van deze professionals worden er ook workshops verzorgd door de creatieve collega’s van De Sfeerfabriek en StudioKunst & Co. Op deze manier bieden ze een breed aanbod met voor ieder wat wils! Neem zeker contact op met de vriendelijke medewerkers van dit enthousiast bedrijf. Zij beantwoorden met veel plezier eventuele vragen waarmee je zit.

Schrijf je nu in

Ben je geïnteresseerd in een creatieve workshop van deze gezellige winkel in hartje Enschede? Schrijf je dan snel in en leer je eigen vilten en leren tas, schort of iets anders maken. Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan zeker niet om contact met hen op te nemen via de contactgegevens op de website van deze professionals. Ze helpen je met alle plezier verder!