ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Trouwringen symboliseren eeuwigdurende verbondenheid

Hebben jullie een bruiloft in het verschiet waarop jullie elkaar het ja-woord gaan geven? Een huwelijksdag is een bijzondere dag, die je waarschijnlijk niet snel zal vergeten. Waarop je de liefde die je voelt voor je partner met vrienden en familie wil delen. Met een trouwring toon je de verbintenis die je met elkaar hebt. Op de website van Bijzondere Trouwringen vind je zeer originele trouwringen die handmatig worden vervaardigd door een vakkundige goudsmid.

Exclusieve trouwringen

Houd je van diamanten? Dan zijn exclusieve trouwringen echt iets voor jou! Bij deze trouwringen spelen diamanten de hoofdrol. Met 32 fonkelende briljanten is het model Ricordo Particolare de opvallendste ring die je maar kunt vinden. Het bijzondere aan diamanten is dat door lichtinval er een prachtig kleurenpalet zichtbaar wordt van rood, oranje, geel, groen, blauw en violet. De diamanten die gebruikt worden bij Bijzondere Trouwringen zijn Kimberley gecertificeerd, dit garandeert de ethische afkomst van de diamant.

Andere trouwring mogelijkheden

Op de website van Bijzondere Trouwringen vind je een ruime collectie aan trouwringen in verschillende stijlen van modern tot klassiek. Ook kun je kiezen uit verschillende metalen zoals; geelgoud, witgoud en roodgoud, maanwit platina, grijs titanium en diepzwart zirkonium. Ook kun je er ringen vinden met een combinatie van verschillende metalen die zorgen voor een mooi contrast. Je vindt er ook zeer originele ringen zoals vingerafdrukringen, grasringen of pleisterringen. Zo is er voor ieder wat wils.

Kom langs om je wensen te bespreken

Hebben jullie speciale wensen voor jullie trouwringen? Bij trouwringen Amersfoort kun je op afspraak je wensen met de goudsmid bespreken. Ook is het mogelijk een eigen ontwerp door de goudsmid te laten uitwerken. Op de website staan de data waarop je een afspraak kan maken. Naast Amersfoort is er ook nog een vestiging in Veenhuizen waar zich ook de edelsmederij bevindt. Tijdens je bezoek is het zeker mogelijk om een kijkje in het atelier te nemen.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/