ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

Een moderne en eigentijdse woning door Bruis

Eigentijdse woning … villa, vrijstaande woning of twee onder een kap, groot of klein… alles is mogelijk als u een eigen woning wilt ontwerpen. In deze blog vertellen we meer over moderne en eigentijdse woningen. Daarnaast vertellen we ook, hoe u dit kan aanpakken en met welke onderdelen u rekening mee moet houden. Er ontstaat vaak veel verwarring tussen een eigentijdse en moderne villa. Bij een moderne villa wordt er gebruik gemaakt van een moderne bouwstijl. Bij een eigentijdse villa wordt er vaak gebruik gemaakt van diverse bouwstijlen. Doordat een eigentijdse villa ontworpen wordt in combinatie met diverse bouwstijlen zijn er vaak overeenkomsten te vinden tussen een moderne en een eigentijdse villa.

Eigentijdse woning ontwerpen

Een eigentijdse woning is een mix van moderne en traditionele elementen, vides en hoog doorgetrokken puien staan vaak voor een eigentijdse architectuur.  

Een mix van traditionele en moderne elementen en vides met hoog doorgetrokken puien staan voor een eigentijdse architectuur. Onze gedreven bouwkundigen met een eigenzinnige kijk op architectuur ontwerpen ook voor u een verrassende woning met kenmerken van deze tijd.

Eigentijdse woning nieuwbouw

Strakke gevelvlakken in combinatie met het bekende zadeldak, uitspringende elementen, energiezuinig, zaken waar iedere bouwkundige aan moet denken indien een nieuwe eigentijdse woning voor u wordt ontworpen. Een eigentijdse woning kan gecombineerd worden met een modern

Laat uw eigentijdse woning ontwerpen

In het algemene spraakgebruik worden de termen modern en eigentijds als synoniemen gebruikt. In een bouwkundige context betekenen die woorden echter meestal niet hetzelfde. Een eigentijdse woning is in de eerste plaats een unieke en authentieke woning die is gebaseerd op uw persoonlijke woonwensen en budget, maar die wel aan de hedendaagse eisen op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid en energiegebruik voldoet. Dat is alleen al logisch omdat op nieuwbouwwoningen het actuele Bouwbesluit van toepassing is.

https://bruis-architectuur.nl/moderne-villa/