ABJ Fotografie
Image default
Gezondheid

Een unieke yogales

Ben jij toe aan een unieke Yoga Schagen ervaring? Dan past Yoga Fit Mix bij Yogaschool Alyna goed bij jou. 

Yoga Fit Mix in Schagen

Deze yogavorm is uniek in Schagen (en in Nederland) omdat er tijdens deze yogavorm diverse bewegingsvormen worden gebruikt. Zo is er sprake van animal movements, dans en chi-qong. Deze yogales is niet een standaart yogales, maar een les waarbij je uitgedaagd wordt om je grenzen op te zoeken, maar er natuurlijk niet overheen gaat.

Yoga Fit Mix is een gezonde yogavorm omdat je ontspanning als inspanning ervaart. Je bent aan het bewegen, maar je bent ook aan het ontspannen. Je bent actief bezig, maar ook mindful. Het is een perfecte afwisseling en daardoor is het ook zo leuk. Het is zeker niet saai en ook niet te zwaar. Er zit een perfecte balans in de lessen.

Uit je hoofd in je hart

Wekelijks naar een Yoga Fit Mix les in Schagen gaat je helpen om weer meer uit je hoofd en in je hart te gaan leven. Het zorgt ervoor dat je sowieso één keer in de week even een momentje voor jezelf hebt. Even een ontspannen momentje voor jezelf. 

Doordat je met alle spiergroepen beweegt, zul je ook merken dat je de dag daarna misschien zelfs een beetje spierpijn hebt. Dat betekent dat je in ieder geval goed bewogen hebt. Het is ook wel lekker om spierpijn te voelen, dan weet je tenminste dat je lekker bezig bent geweest.

Proefles? Dat kan!

Wil je een keer een proefles bijwonen en woon je in Schagen? Neem dan gerust eens contact op, dan kun je zelf een proefles inplannen. 

Houd er rekening mee dat je ook een handdoek meeneemt, want soms kan de yogales buiten op het grasveld worden gehouden. Heerlijk yoga doen in het zonnetje! 

https://yogaschoolalyna.nl/