ABJ Fotografie
Image default
Eten en drinken

Echte Friese Tynjetaler kaas bestel je bij deze specialist

Heb je Tynjetaler gatenkaas al eens geproefd? Deze kaassoort komt uit Friesland en is heerlijk romig van structuur, met een licht zoetige smaak. Het is een echte boerenkaas, die van rauwe koemelk wordt gemaakt. Je kunt hem eten op de boterham, of in blokjes bij een borrel. Daarnaast is Tynjetaler ook zeer geschikt voor een kaasfondue. Dip er bijvoorbeeld versgebakken brood en frisse groenten in. Bij Cromwijk Kaasdok kun je deze lekkere kaas online bestellen. Direct na het snijden wordt de kaas vacuüm verpakt, waardoor de versheid behouden blijft. Kies de gewenste hoeveelheid en plaats het product eenvoudig in je winkelmandje. Binnen 48 uur heb je jouw kaas in huis en kun je uitgebreid proeven.

Ook voor Old Amsterdam kaas reken je op deze kaashandel

Je rekent ook op deze specialist voor klassiekers zoals Old Amsterdam kaas. Deze karakteristieke oude kaas is licht pittig van smaak. Je maakt er een heerlijk broodje oude kaas mee, bijvoorbeeld met rucola en zelfgemaakte mayonaise. Of snijd blokjes van de Old Amsterdam kaas, voor een lekkere borrelplank. De mogelijkheden zijn eindeloos! Vanwege de luchtdichte vacuümverpakking heb je ook op deze kaas twee maanden houdbaarheidsgarantie. De vraag is alleen of de kaas zo lang zal blijven liggen, want deze klassieker is haast niet te weerstaan. Naast Tynjetaler en Old Amsterdam kaas vind je in het assortiment van deze kaasspecialist nog veel meer smaakvolle kazen. Bekijk ze allemaal op de website van Cromwijk Kaasdok.

Stel al je vragen aan de medewerkers van dit bedrijf

Kun jij niet wachten om een kaasplank samen te stellen met unieke kaassoorten uit binnen- en buitenland? Of je nu Tynjetaler, Old Amsterdam of een andere kaas wilt bestellen: het kan bij deze kaaswinkel. Bekijk het uitgebreide assortiment in de webshop en bestel je favoriete soorten eenvoudig en snel. Als je iets wilt vragen over het assortiment van deze specialist of over een specifieke kaassoort, staan de medewerkers van Cromwijk Kaasdok je graag te woord.